Nissan zvezde filmova za odrasle izgleda kao deo Fast And Furious franšize

Više slika

Više slika

Možda na prvi pogled budete prevareni i pomislite da je ovaj tjunirani Nissan GT-R vlasništvo nekog momka koji ga polira vikendima i voli više od svoje mame i devojke…

Međutim, ukoliko bismo zaista ovo pomislili, definitivno bismo pogrešili, jer je ovo automobil mlade plavuše koja nastupa u filmovima na kojima se uz adekvatnu prateću fotografiju nalazi njeno ime na koricama. Pravim stručnjacima ova devojka je i više nego poznata, a to je možda zbog toga što je bila vezana za druge dve priče koje smo pokrivali prošle godine, ali možda i iz nekog drugog, očiglednijeg razloga.

Sada imamo priliku još jednom da pozdravimo Mareike Foks, koja sa malih ekrana i kompjuterskih monitora, ponovo stiže u naše, ali i svetske medije. Ova dvadesetšestogodišnja nemačka glumica filmova za odrasle poznata je po svojoj strastvenoj naravi koju gaji prema brzim automobilima, a njen Nissan GT-R je nekada, odnosno ne toliko davno, nosio aerodinamičku opremu za široke karoserije kompanije Prior Design.

Navodno, mlada žena je ovoga puta poželela nešto više za svoj japanski superautomobil, tako da se okrenula tjuning kompaniji Tofu Garage iz Nemačke, kako bi njenog ljubimca opremio Pandem Rocket Bunny V2 aerodinamičkom opremom, koja deluje kao da ima vezu ili dve sa kreacijama tjuning kuće Liberty Walk.

Kako stvari stoje sa ove tačke gledišta, ovaj tjunirani Nissan GT-R definitivno zaslužuje da postane dodatak sledećeg dela Fast and Furious franšiže zahvaljujući njegovoj ekstremnoj opremi za karoseriju sa dodatno proširenim branicima, ogromnim repnim krilom, vešanjem koje ga je spustilo do maksimuma i naravno ne toliko suptilnoj zelenoj boji kombinovanoj sa zlatnim točkovima.

Ne znamo posle svih zahvata, koliko je njih načinjeno u motornom delu i koliko ovaj V6 twin-turbo zapremine 3,8 litara sada proizvodi, ali nam je već poznato da ova verzija automobila, pre no što je stigla kod nemačkog tjunera bila dobra za oko 750 ks.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group