Najskuplji dodaci za vaše ljubimce

Ovi dodaci su toliko skupi, da umesto njih možete kupiti nov automobil...


Pošto je reč o najskupljim automobilskim dodacima, logično je da će se na ovoj listi naći neki od najluksuznijih i najekskluzivnijih automobila. Ako ste mislili da je nekima dovoljno to što imaju automobil od 200 ili 300 hiljada dolara, prevarili ste se.

Strastveni ljubitelji automobila koji imaju deblje novčanike, vole da svoje automobile „opreme“ unikatnim stvarima koje će ih još više izdvajati iz gomile. Ovi automobilski dodaci su vrlo retki i neverovatno skupi, pa smo se zbog toga odlučili da vam predstavimo one najskuplje.

9. Koža u Poršeu

Svima je poznato da je automobil sa kožom poseban model. Slična stvar je i sa Poršeom, samo što ovde dodatna koža može da košta prilično mnogo. Ako u Poršeovom modelu želite kožne „suncobrane“ to će vas koštati 740 dolara. Ako kojim slučajem želite da imate i kožne ventilacione otvore, računajte na to da će vaš račun biti za 2920 dolara skuplji.

8. Dodatna sedišta u Tesli

Tesla je definitivno automobil budućnosti koji vam može ponuditi mnogo toga. Ipak, ako mislite da vam u ovom automobilu treba još neko sedište, ne brinite se, jer i za to postoji rešenje koje naravno ima svoju „paprenu“ cenu. Dodatna sedišta koja su specijalno napravljena za Tesla model S koštaju 3000 dolara.

7. Klizeća vrata za Range Rover

Prosto je teško pomisliti da nego želi da koristi Range Rover kao dostavno vozilo. Ipak, mogućnost ugradnje klizećih vrata je moguća na ovom automobilu i to će vas koštati 5100 dolara. Za te pare možete kupiti polovnog kedija koji će vam završiti posao transporta.

6. Boja za Range Rover

Još jedan dodatak na ovom automobilu vas može ozbiljno udariti po novčaniku. Range Rover proizvođači nude posebnu premium boju koja košta 1800 dolara, ali ako vam to nije zadovoljavajuće, onda se možete odlučiti na dvobojnu „DualTone“ varijantu koja će vas koštati 14.500 dolara!

5. Zvezdano nebo u Rolls Royce-u

Rolls Royce Wrath dolazi sa specijalnom ponudom. U njega možete ugraditi posebno zvezdano nebo koje ima hiljadu mikrooptičkih svetlećih vlakana, koja simuliraju noćno nebo prekriveno zvezdama. Ako želite ovaj ambijentalni užitak, moraćete da izdvojite 14.700 dolara.

4. Louis Vuitton torbe za BMW

Ako kojim slučajem imate neverovatno luksuzni BMW i8, onda je dobro da znate da za njega možete poručiti specijalne Louis Vuitton torbe koje su ručno napravljene. Ovako će vaš prtljag zaista putovati sa stilom i to po ceni od 20.000 dolara.

3. Sat koji otključava Aston Martin

Šta će vam ključ kad možete imati The Jaeger-LeCoultre Amvox2 časovnik koji otključava vašeg Astona? Ovo je zaista opcija na kojoj bi i Džejms Bond pozavideo, a ovo možete imati po ceni od 24.000 dolara.

2. Karbonska vlakna na Pagani-ju

Superautomobil kao što je Pagani Huayra zaslužuje poseban tretman i boju. Zbog toga pri poručivanju ovog modela možete tražiti specijalnu ponudu koja će vam omogućiti da imate automobil sa karbonskom školjkom. Ovako ćete zaista biti unikatni, ali za to će vam trebati 152.000 dolara. Možda je bolje da za te pare napravite VILU.

01. Enterijerni sat za Bentley

Ovaj sat je zapravo samonavijajući turbijon i pravo horološko remek delo. Dolazi sa kućištem od 18-karatnog belog ili žutog zlata. Brojčanik može biti kreiran u dve verzije – beli ili abonos-crni mother-of-pearl. Indeksi ovog sata su dijamanti, dok je turbijon smešten u titanijumski kavez. Sam sat je smešten u posebnu jedinicu, tako da se rotira električno. Njegovi mehanizmi imaju tri načina navijanja, pored standardnog. Svetlo koje osvetljava komandnu tablu automobila osvetljava i ovaj sat, tako da u svakom momentu možete videti koliko je sati.

Ovo je ujedno i najskuplji dodatak za automobil i košta neverovatnih 200.000 dolara

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group