Najskuplji Bugattiji

Lepo je biti poznat. Iako slava može da bude prilično stresna, ona takođe ima dosta pozitivnih strana, a novac je definitivno glavna stvar.


Kada imate toliko para da ne možete da ih potrošite, onda sebi možete da priuštite i jedan od najskupljih automobila na svetu. Bugatti je zaista automobil koji će zauvek ostati poseban primerak u automobilskoj industriji. Ovaj automobil ima 1000 konjskih snaga i može da razvije brzinu od 400 km/h što je za legalan automobil zaista neverovatno.

Pošto je neverovatno skup, on je postao simbol luksuza pa su se mnogobrojne zvezde odlučile za kupovinu ovog automobila. Pogledajte koje zvezde poseduju najskuplje modele Bugatti-ja.

12. Kris Baun – 1.5 miliona dolara

Kris Braun voli brze i opasne automobile, a njegov crveno-crni Bugatti je definitivno „munja“ od automobila.  On je svoj Bugatti platio 1.5 miliona dolara. Kris Braun je često viđen u svom Bugattiju i on mu je definitivno omiljeni četvorotočkaš u voznom parku.

11. Kejti Prajs – 1.6 miliona dolara

Skupoceni Bugatti i to roze boje. Da, ovo je automobil Kejti Prajs, za koji je morala da izdvoji 1.6 miliona dolara. Neki kažu da žene nisu dobri vozači, ali Kejti vozi ovu zver kao od šale.

10. Soulja Boy – 1.7 miliona dolara

DeAndre Kortez poznatiji kao Soulja Boy je uspešni reper koji je brzo stekao slavu, ali i velike količine novca. Kao i svaki poznati reper, i on je morao da se dokaže sa svojim „kolicima“ pa je kupio Bugattija od 1.7 miliona dolara. On je toliko zaljubljen svoj crno-zlatni automobil da je 2014. godine napisao pesmu koja se zove „Bugatti“.

09. Sajmon Kauel – 1.7 miliona dolara

Čovek bez emocija i srca, poznati sudija popularnih muzičkih šou programa takođe je veliki ljubitelj autombila. Njegov crni bugatti je pravi dokaz za to. Pošto Sajmon voli crnu boju, odlučio je da i njegov automobil bude te boje. Kao i Soulja Boy, Kauel je izdvojio ogromnu sumu novca za ovaj automobil.

08. Flo Rida – 1.7 miliona dolara

Flo Rida baš voli da se vozi sa stilom. Njemu nije bilo dovoljno što je kupio skupoceni automobil. On je odmah posle kupovine, prelepio svoj Bugatti sa 24 karatnom zlatnom folijom koja prekriva čitav automobil. Iako se veliki broj ljudi ljuti što je reper na ovaj način „unakazio“ izgled automobila, on još uvek vozi svoj zlatni Bugatti.

07. Jay Z – 2 miliona dolara

Popularni reper je osvojio srce prelepe Bijonse, koja mu je za njegov 41. rođendan kupila beli Bugatti od 2 miliona dolara. Svaka čast majstore, ostvario si san svakog muškarca.

06. Brajan Vilijams – 2 miliona

Brajan Vilijams, poznatiji svojim fanovima kao Birdman, kupio je svog Bugattija koji košta takođe 2 miliona dolara. Birdman voli da privlači pažnju i voli kad su svi pogledi uprti u njega, a ovaj automobil mu donosi upavo to.

05. PK Suban – 2.25 milona dolara

Kanadski hokejaš je potpisao osmogodišnji ugovor na 72 miliona dolara, pa nas ne čudi što je sebi kupio automobil od 2.25 miliona dolara. Pošto je 10 miliona dolara donirao kako bi pomogao dečijim bolnicama u Montrealu, PK Suban je sebe častio sa crveno-crnim Bugattijem koji oduzima dah.

04. Obri Drejk Grejem – 2. 5 miliona dolara

Ovog čoveka svi znate pod imenom Drejk. Da, to je popularni reper kojeg danas svi toliko slušaju i vole. Drejkov uspeh se ogleda i u tome što je kupio luksuzni Bugatti od 2.5 miliona dolara. Samo ove godine, Drejk je zaradio skoro 40 miliona dolara, pa je za njega ova kupovina vrlo povoljna.

03. Džej Leno – 2.5 miliona dolara

Popularni voditelj je poznat širom sveta, jer poseduje jednu od najlepših kolekcija automobila. Da, Džej Leno obožava automobile, a njegov skupoceni Bugatti je jedan od najlepših i najvrednijih primeraka. Njegov automobil je specijalna edicija koja nosi naziv 16.4 Grand Sport Vitesse.

02. Lil Wayne – 2.7 miliona

Izgleda da je Bugatti omiljeni reperski automobil jer je i Lil Wayne kupio sebi jedan model. Njegov Bugatti je neverovatno skup i iznosi neverovatnih 2.7 miliona dolara. Kada ga je kupio, on je postao prvi Afro Amerikanac koji je kupio ovaj skupoceni automobil.

01. Flojd Mejveder – 3.5 miliona dolara

Naravno, na provom mestu se nalazi Flojd Mejveder koji odnosi prvo mesto sa svojim neverovatno skupim Bugattijem koji košta 3.5 miliona dolara. Mejveder je poznat po svom rasipanju novca i po činjenici da uvek kupuje najskuplje stvari pa nas uopšte ne iznenađuje da je on vlasnik ovako skupocenog automobila.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group