Najbolji automobili za neke od najlepših žena Dubaija

Više slika

Više slika

Svi mi koji smatramo da žene ne umeju da voze, možda promenimo svoje mišljenje nakon što vidimo sve ove lepotice koje poseduju skupocene modele...

Kao što možemo da se i sami uverimo, žene su sve prisutnije u svetu sportskog automobilizma, neretko poseduju velike i predivne kolekcije egzotičnih, super/hiper i supersportskih automobila, a u poslednje vreme žene voze obične automobile, superautomobile, luksuzne automobile, baš kao što to i muškarci rade.

U svetu postoji grupa dama kojima je dozlogrdilo da sede na suvozačkim sedištima i da samo budu lepe dok ih muškarci vozikaju okolo, želeći da umesto toga ostave trag svojih guma i vožnje na drumu. Upoznajte „Arabian Gazelles“, žene koje osvajaju društvene mreže poput oluje svojom neverovatno popularnom stranom na Instagramu.

Oko 80 žena iz 17 nacija deo su ovog isključivo ženskog kluba ljubitelja superautomobila. Ove dame veruju da superautomobili nisu namenjeni samo muškarcima, a njihov klub osnovala je Hanan Mazouzi Sobati, kada je posetila sastanak 99% muškog kluba ljubitelja četvorotočkaša. Potom, ona je održala prvi događaj sa svojom komšinicom na trkačkoj stazi, a ostalo je već deo istorije.

Nedugo nakon ovoga, sve više žena se priključivalo njihovom novopečenom klubu, pa su tako vremenom krenule da paradiraju gradovima u svojim voljenim automobilima, koje su im kupili njihovi ultra bogati muževi, naravno.

Kao što Sobati kaže, kada su ona i još pet članica krenule da testiraju Ferrari California T automobil od 200.000 dolara, izašle su sa dve narudžbenice. Sreća italijanskog brenda mora da je bila neverovatna, a ukoliko imamo u vidu da ne može svako na ovom svetu da dobije dozvolu i kupi Ferrari, onda ove dame imaju dobru poleđinu.

U gradu poput Dubaija, ovaj klub ima savršenog smisla. Žene u ovom gradu koji je oličenje bogatstva, skupocene automobile kupuju kao što radnička klasa kupuje namirnice za tu nedelju.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group