Mlada Ukrajinka testira novi VW Arteon

Više slika

Više slika

Amaterski snimci nikada ne izlaze iz mode, na bilo kom svetskom jeziku, nalik ruskom, koji možda razumemo, a možda i ne…

Uzmite ovaj video kao primer. On je kreiran od strane ljubitelja Volkswagen Arteon modela, koji je dodao nešto više pređenih kilometara svom modelu pokušavajući da dokaže jaku stranu svog novog ljubimca i pronađe način na koji će privući veći broj pregleda.

Ovaj čovek je iskoristio svoju devojku poreklom iz Ukrajine i pustio je da leži u gepeku, kada su zadnja sedišta oborena, što uvećava prtljažni prostor naslednka modela CC sasvim dovoljnim, ako ne i izdašnim za atraktivnu mladu brinetu.

U dvadesetominutnom snimku, njegov tvorac predstavio je svoju lepšu polovinu u različitim situacijama pored modela Aerto, a neke od njih su veoma izazovne, tako da je možda bolje da ne pritisnete plej "dugme" ukoliko ste na poslu ili kod kuće u prisustvu dece i ženskog dela domaćinstva, posebno ukoliko je on sklon ljubomori.

Novi Volkswagen Arteon nažalost ne dolazi na adresu sa zanosnom mladom u paketu, ali iz Nemačke kreće sa startnom cenom od 50.000 evra, što je cena ulazne verzije opsega benzinskih modela, koji su veoma bliski premijum teritoriji, baš kao i Mercedes-Benz CLS koji startuje sa 54.800 evra kada izađe iz fabrike u domovini.

Napomena: Ukoliko ne znate ruski jezik ili vam predstavljanje modela na istom nije preterano interesanto, najzanimljiviji deo ovog videa počinje od 6.30 minuta.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group