Mitsubishi prodaje neke od svojih najboljih EVO modela svih vremena

Kompanija Mitsubishi kreirala je brojne brilijantne modele automobila u svojoj karijeri, dok sada, neki od najsrećnijih britanskih kupaca putem aukcije imaju priliku da se domognu nekog od desetine primeraka iz Mitsubishi Motors UK heritage flote...

Kao što im ime govori, ovi modeli su u vlasništvu britanskog sektora operacija japanskog proizvođača, a bez ikakve sumnje predstavljaju neke od najboljih primeraka na svetu, koji gotovo da nisu korišćeni i brižno su očuvani u posedu ovog brenda. Pojedini od ovih modela možda su imali neku karijeru, ali oni uprkos tome sveukupno deluju u besprekornom stanju.

Vodeći automobili aukcije dolaze u paru Lancer Evolution modela i oni će pre svega biti najprivlačniji svim ljubiteljima EVO programa. Na primer, tu je 2001 Mitsubishi Lancer 2.0 Evolution VI Tommi Makinen Edition sa svega 10.000 milja na odometru, kao i jedan od svega dvesta 2008 Mitsubishi Lancer Evolution IX MR FQ-360 HKS modela u gotovo salonskom izdanju. Za sve obožavaoce novije ere japanskog brenda, na aukciji se nalazi i jedan od svega četrdeset 2015 Mitsubishi Lancer Evolution X FQ-440 MR automobila, koji je verovatno jedan od najređih EVO modela na svetu, ne samo u Britaniji.

Za sve kupce dubljeg džepa, Mitsubishi Motors UK je na aukciji takođe postavio i popularna vozila kao što su Outlander PHEV, L200 jedinicu koja je konverovana u Desert Warrior mašinu, predstavljenu u Top Gear emisiji, kao i brojne druge klasične verzije. One uključuju 1974 Colt Lancer 1.4, 2000 Shogun MK2, 1974 Colt Galant 2.0, 1987 Shogun MK1, 1983 Mitsubishi Jeep CJ-3B i savršeni 1988 Starion model.

Za kompletiranje aukcijske ponude tu je Mitsubishi Galant GTi replika i 3000GT verzija modela, koji su opisani kao "najverovatnije najbolji modeli na listi, potpuno originalni i najzdraviji primerci koji se danas mogu videti na planeti". Aukcijska prodaja uključuje još nekoliko modela ponuđenih od strane brenda Mitsubishi zajedno sa brojnim drugim takođe, dok će svi oni biti prodati do tridesetog aprila kada se događaj završava.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group