Menja ostrvo za Porsche 918 Spyder

Dosta ljudi poseduje superautomobil, ali koliko njih može da se pohvali da ima i ostrvo?

 

Ovaj momak je jedan od onih koji imaju ostrvo, ali žele superautomobil. 

Gospodin Emilio Cirelli pokušava da zameni svoje privatno, nerazvijeno ostrvo za superautombil već nekoliko godina. Prvo ga je otkrio Jalopnik na Craigslisti još 2013. godine kada je pokušavao da se domogne Ferrari Enzo automobila. 

Sada, isto ostrvo koje je procenjeno na 1 000 000 dolara se prodaje na Racing Junk, samo ovaj put Cirelli traži Porsche 918 Spyder za njega. Ostrvo se nalazi 16 kilometara južno od Daytona Beach u Floridi. 

U skorašnjem intervjuu za Teamspeed, Cirelli je rekao da je prodao ostrvo dva puta u poslednjih 10 godina za 1 000 000 dolara, ali ga je dobio nazad. Zašto ga prodaje? Zato što ima još nekoliko komada.

"Pre 29 godina sam ušao na tržište nekretnina, kada sam se preselio na Floridu. Bio sam u poslu sa restoranima, ali sam video potencijal u nekretninama, a i oduvek sam želeo da posedujem ostravo. Konačno se pojavila mogućnost, pa sam je iskoristio. U stvari, imam još dva ostrva, kod Jacksonvila". 

Kao ljubitelj automobila koji je imao preko 40 Alfa Romeo i Maserati modela tokom godina, Cireli sada želi Porsche zbog niske cene održavanja i svakodnevnog korišćenja. 

"Posedujem 911 i verujem da je Porsche jedan od najboljih automobila ikada". 

Ponuda je otvorena i za LaFerrari i P1. 

O.R.

  • Ključne reči:

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2020. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group