LUKSUZNI SET ZA RADNI STO

Paolo Guzzetta Firenze LLC brend postoji već 50 godina i veoma uspešno posluje u poljima pića, mode i industrije enterijera...

Cilj ovog brenda je proizvodnja luksuznih predmeta, namenjenih specifično kućnim enterijerima i klijentima koji obožavaju luksuz. Njihove kolekcije daju vam opciju koordinacije vašeg stonog dekora sa sobom u kojoj se on nalazi, što će vas izdvojiti od drugih ljudi. U asortimanu premier setova za stolove koje ovaj brend proizvodi, nalazi se i Phyton kolekcija, kreirana od najkvalitetnije kože, klasično dekorisana kopčama napravljenim od Paladijuma. Ova kolekcija dostupna je u tri boje: pink, billard i camouflage.

Prilikom dizajniranja ove kolekcije, koja ima izgled prave kože pitona interesantne boje, koža koja se koristi za kreaciju kolekcije prolazi kroz proces koji se sastoji od tri koraka, kako bi dostigla vrhunski kvalitet. Ova kolekcija će vašem random stolu dati nezamislivo luksuzni i prefinjeni izgled.

Ovaj set koji predstavljamo sastoji se od podloge za sto, pregrade za pisma, dvostranog rama za slike, makaza i otvarača za pisma, stonog sata, držača za lepljivu traku, posude za olovke, magnetne spajalice, držača za papiriće i vizit karte.

Svaki predmet iz ove linije kreiran je tako da vam traje čitav život. 

LuxLife

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group