Lamborghini armija Urus modela na Islandu

Više slika

Više slika

Prošlog meseca, kompanija Lamborghini usmerila je svoj konvoj od sedam Urus terenaca ka Islandu, kao deo svoje Aventura serije, organizovane radi otkrivanja nekih od najspektakularnijih mesta i puteva na svetu...

Nakon vraćanja sa lokacija kao što su Andaluzija, Transilvanija i Norveška, Island sa svojim unikatnim i neobičnim pejzažima postao je jasna odrednica, a kao što možete videti, put je definitivno bio vredan svakog napora, rezultirajući izvanrednim fotografijama.

Terenci visokih performansi putovali su oko 900 kilometara tokom dva dana, prolazeći kroz različite vremenske uslove, od sunčanih do vetrovitih, kišnih i snežnih. Ekspedicija je krenula od Rejkjanes ostrva na jugozapadu zemlje, od poznate Blu Lagune, odakle su vozila nastavila duž južne obale.

U svom pohodu, super terenci su se susreli sa strmim liticama Krisuvikurberga, nazvanog po dva trola iz mitologije, praćene peščanim plažama Rajnisfjara i rtove Dirholaeija, koji poseduje ogromne prirodne lukove od kamena, projektovane direktno iz morske površine.

Pomerajući selektor mod iz Anima u Terra, Urus automobil nije imao bilo kakve probleme na terenskim segmentima, niti tokom vožnje velikim poljima lave obraslim mahovinom u blizini vulkana Loki. Ostale posećene lokacije uključuju ledeni breg lagunu Fjalsrlona, na južnom kraju Vatnajokul glečera, kao i glečer lagunu Jokulsarlona. Putovanje se završilo u Rejkjaviku, glavnom gradu ovog poslednjeg vikinškog uporišta.

Sada, sa prelepih fotografija koje vidimo u galeriji iznad, možemo bez ikakvih problema zamisliti kako V8 motori sa 641 ks i četiri litra zapremine modela Urus, urlaju u ovako predivnim i mirnim predelima, u kojima ni jedan Lamborghini nije prošao nikada pre. Naravno, iako nismo bili u mogućnosti da pronađemo zvanični snimak duži od četiri minuta sa ovog putovanja, njegove slike ipak govore više od hiljadu reči.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group