Lamborghini nameštaj koji će vas oduševiti

Više slika

Više slika

Sigurni smo da bi svi ljubitelji automobila želeli da imaju ovakav nameštaj...

Epicentrum Design kompanija odgovoran je za kreaciju ovog fenomenalnog nameštaja koji je kreiran po uzoru na jedna od najlepših superautomobila. Ova kompanija dolazi iz Poljske i potrudila se da napravi stolove, kauče i fotelje koje podsećaju na delove Lamborghini modela kao što su Gallardo, Aventador i Mucielago.

Iako mnogi pomisle da je reč o pravim auto delovima, zapravo svi „karoserjski“ delovi nameštaja su napravljeni od fiberglasa, ali sadrže originalne Lambo delove poput farova, felni i guma. Takođe, sedišta koja se nalaze na sofama i foteljama su prava Lamborghini sedišta, tako da ćete i u svom domu moći da se osećate kao u superautomobilu.

Stolovi i sofe proizvedeni su kao ograničena serija, pa je svaki komad nameštaja napravljen u samo 44 kopija, što znači da će samo najsrećniji i najbrži moći da kupe ovakav nameštaj. Cena jedne Lambo sofe košta 9.800 dolara, dok je Aventador sto procenjen na cifru od 34.000 dolara.

Dakle, ovaj nameštaj nije ni malo jeftin i za taj novac možete kupiti fenomenalan nov automobil. Međutim, osobe kojima novac nije problem, verovatno će poželeti da imaju Lambo sto i sofu u svojim kancelarijama ili prostranim garažama.

iz Kompanije Epicentrum kažu da će kupci moći da biraju preko 200 boja, kao i materijale od kojih su sedišta, odnosno sofe napravljene.

Foto: Luxatic

V.P.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group