Kristijano Ronaldo se častio novim Bugatti Chiron modelom


Bilo da više cenite Kristijana Ronalda ili Lea Mesija, što i dalje ostaje najveća rasprava među ljubiteljima modernog fudbala, samo jedan od njih dvojice poseduje neverovatnu kolekciju automobila koja svako malo, ponovo budi pažnju svetske javnosti...

Ako želite brzo rešenje dilemo o tome koji je od dva fudbalera bolji, postoji samo jedan tačan odgovor, Kristijano Ronaldo naravno, a upravo zbog toga je popularna zvezda Reala iz Madrida, dodao još jedno čudovište svojoj već pozamašnoj galeriji neverovatnih automobila. Kako i ne bi, sa godišnjom zaradom od preko 30 miliona evra, ovaj fudbaler je poznat po raskošnom životu, tako da njegova kolekcija automobila nastavlja da raste i to ne mora da čudi bilo koga.

Tokom godina, 32 godine star portugalski fudbaler poseduje neke veoma egzotične mašine, kao što je nekoliko Ferrari, Lamborghini, Porsche modela, ali naravno i Bugatti Veyron Grand Sport automobil koji je kupio prošle godine nakon osvajanja Euro Cup šampionata.

Pošto je na neki način postao zaštitno lice francuskog brenda, Ronaldo je viđen kako merka model Chiron i vozi ga na Ehra-Lessien test stazi kompanije. Ova informacija je zatim potvrđena od strane atlete i proizvođača automobila, dok je, nedugo nakon testa, Ronaldo podelio prve impresije sa 112 miliona pratilaca na instagramu i potvrdio isporuku svog ličnog Bugatti Chiron modela, objavljujući video na kome izlazi iz garaže zajedno sa sinom na suvozačevom sedištu.

Za sada nije poznato zapravo, koliko je Ronaldo platio svog novog ljubimca, a ovo zavisi od mnogobrojnih opcija za koje se potencijalno opredelio sa liste, ali početna cena novog Bugatti Chiron automobila kompanije Bugatti iznosi 2,2 miliona evra.

Bugatti će kreirati samo 500 jedinica hiperautomobila sa 1.500 ks i 1.600 Nm obrtnog momenta i veruje se da je velika većina njih kupljena unapred.

 

✈️

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) onSep 28, 2017 at 12:24pm PDT

 

New animal in the building Bugatti Chiron 🎉🎉🎉✌️👌✈️

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) onSep 28, 2017 at 10:32am PDT

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group