Kreirajte svoj McLaren 765LT Spider iz snova

McLaren 765LT Spider model predstavljen je pre nekoliko meseci, ali je njegov onlajn konfigurator stigao tek nedavno, omogućujući kupcima i nama ostalim smrtnicima da kreiramo svoj automobil iz snova...

Konfigurator nudi preko četrdeset različitih opcija boja i njihovo sužavanje na određene izbore predstavlja najkomleksniju stvar u čitavoj priči. Među nekim od najlepših su definitivno Lantana Purple, Vega Blue, Amaranth Red i Serpentine, sa prvopomenutom koja definitivno ističe ovaj automobil na najlepši mogući način. Svi koji zapravo kupe 765LT Spider model, mogu se opredeliti gotovo za svaku boju koju mogu zamisliti putem MSO odeljenja, tako da je nemoguće pojmiti koliko je zapravo teško izabrati savršenu nijansu po želji ukoliko je kupac neodlučan.

Sa izabranom bojom, konfigurator vam omogućuje da odaberete između dva različita seta točkova, od kojih svaki poseduje drugačije finiše. Automobil koji vidite u galeriji poseduje desetokrake ultralagane, ojačane aluminijumske točkove sa standardnim platinastim finišem. Crvena kočiona klešta takođe su uključena, baš kao i lepljive sportske Pirelli P Zero Trofeo R gume.

Mnogobrojni eksterijerni paketi dostupni su sa novom 765LT Spider linijom, a među njima je i MSO Clubsport Pack sa lakim trkačkim sedištima, poboljšanim kočionim sistemom i satensko karbonskim akcentima koji ulepšavaju čitavu pojavu automobila. Takođe, tu je i mogućnost izbora brojnih akcenata od ugljeničnih vlakana za eksterijerne segmente modela, uključujući zadnji difuzor, prednji spliter, zadnje krilo i prednje usisnike vazduha.

Brojne površine širom enterijera takođe je moguće posebno prilagodili i veliki broj delova može biti finiširan od ugljeničnih vlakana, dok je i Bowers & Wilkins audio sistem sa dvanaest zvučnika dostupan, između svega ostalog. Ukoliko želite da kreirate svoj McLaren iz snova, slobodno se zabavite na novom konfiguratoru britanskog proizvođača.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group