Kompanija Bentley prodaje potpuno unikatni i neverovatni Flying Spur model

Kompanija Bentley otkrila je poslednji unikat iz svoje flote, u vidu visoko prilagođenog Flying Spur Hybrid modela kreiranog u saradnji sa kreativnim proizvođačem obuće Dominikom Kiambroneom, poznatim kao 'Hirurg'...

Specijalni Flying Spur model ofarban je u Anthracite Satin nijansu kombinovanu sa Satin Bronze akcentima. Isti ovaj tretman primenjen je na njegovim dvadeset i dva inča velikim Satin Anthracite točkoveima, koji poseduju Satin Bronze prstenove. Ovaj model stiže sa standardnim Mulliner Blackline specifikacijama, odnosno on je potpuno crn i uz njega stiže Styling Specification paket koji je prepoznatljiv po spliteru, difuzoru, pragovima i ugljeničnim vlaknima na sve strane. Nešto bliži pogled otkriva detalje kao što su "Surgeon" brendiranja na D stubovima i osvetljeni Flying B ornament finiširan metalik crnom bojom.

Specijalno prilagođena priroda ovog modela još je evidentnija u putničkoj kabini, gde su najistaknutiji laserski ugravirani logoi sa lobanjama i ukrštenim skalpelima, smešteni na dva tipa predivnih panela od orahovog dveta, koji takođe poseduju i sjajne, viskokontrastne pruge u beloj boji.

Bele kožne presvlake na sedištima i 3D dijamantski obrasci na panelima vrata poseduju Satin Bronze akcente i kanale, kreirajući poptuni kontrast sa tamnom Beluga sekundarnom nijansom. Putnike u enterijeru dočekuje specijalno LED osvetljenje koje projektuje logo Kiambroneove kompanije na patosu, dok specijalni spoljni paneli koji stižu sa "The Surgeon" natpisima. Nadimak ovog proizvođača obuće takođe je moguće videti na zadnjoj strani jednog od rotirajućih displeja i na sedištima.

Ovaj projekat predstavlja nastavak nedavne saradnje između kompanija Bentley i The Surgeon, tokom kojih je nastala serija od deset specijalno dizajniranih pari patika. Unikatni Bentley Flying Spur “The Surgeon” model ponuđen je po neotkrivenoj ceni, ali verujemo da će njegov kupac imati par Bentley x The Surgeon Adidas Forum Low patika.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group