Kolekcionaru kome je izgoreo GT model Ford je poslao novi

Više slika

Više slika

Zamislite da ste u mogućnosti da poručite poslednji superautomobil i strpljivo čekate svoju isporuku...

Međutim, kada ona konačno stigne, vi u svom automobilu uživate nekoliko desetina kilometara, nakon čega on odluči da postane prženi krompir. Upravo ovo se dogodilo jednom kolekcionaru superautomobila iz Nemačke, čiji je Ford GT planuo prevalivši manje od 50 kilometara, a nemili događaj se odigrao pre nekoliko meseci. Slava mu. Ali američki brend nije čekao previše kako bi stvari postavio na pravo mesto.

Superautomobil koji se gradi u Kanadi, pripadao je vlasniku instagram naloga imena muc.collector. Ovaj minhenski zaljubljenik u ekskluzivne i egzotične automobile, prema navodima, poseduje nekoliko Ferrari, McLaren, Lamborghini, Aston Martin, Porsche, pa čak i Pagani modela. On se takođe hvali i Ford Mustang Shelby GT350R jedinicom, a prema izveštajima, svoj novi GT je kupio pred kraj prošlog maja. Nekoliko nedelja kasnije, vatra je planula kao na paganskoj proslavi iz dela u kome se nalazi brutalni V6 motor sa dve turbine i 3,5 litara zapremine. Na svu sreću, vlasnik automobila je izbegao na vreme, ali njegov ljubimac nije bio te sreće.

Sada, jedva dva meseca kasnije, ovaj Nemac dobio je zamenu za svoj model, u istoj šemi boja srebrne karoserije sa dve crne štrafte i crnim točkovima. Sada, mi ne posedujemo bilo kakve informacije ko je pokrio troškove zamene, ali smo gotovo sigurni da kompanija odlučila da ovog vlasnika postavi na sam vrh liste, umesto da ga ostavi da čeka kako bi se otvorilo novo prazno mesto. Čini se logičnim da je Ford sve moguće troškove pokrio, ali i istragu ovog samozapaljivanja sproveo do tančina.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group