Kobe Bryant & HUBLOT Black Mamba Night

Kobe Bryant, NBA legenda i ambasador brenda HUBLOT, pojavio se u Šangaju na događaju "HUBLOT Black Mamba Night" da predstavi King Power Black Mamba Chronograph sat…

Kako padne noć, svetla se pale! "Crna mamba" vozi se putevima Šangaja velikom brzinom. Ove noći, Crna-tematska proslava je održana sa velikom strašću u HUBLOT butiku u Nanjing West Road, Šangaj.

Kobe Bryant, NBA legenda i najnoviji brend ambasador za HUBLOT, pojavio se na predstavljanju King Power Black Mamba Chronograph sata sa Loic Biver, brend direktorom HUBLOT Kina. Na žurci, svi prisutni gosti su nazdravili legendarnoj saradnji - strastvenu sintezu švajcarskog luksuznog brenda satova i profesionalne košarke.

NBA fanovi su uzbuđeni samo kada se spomene ime Kobe Bryant. Njegova brzina poput crne mambe, veštine i savršena fizička snaga čine ga retkom, svestranom NBA legendom. Inspirisan njegovom neprestanom željom da pomera granice i stalnom strašću za pobedom, HUBLOT je angažovao košarkašku zvezdu kao svog najnovijeg brend ambasadora, da se pridruži Dwyane Wade-u iz Miami Heat-a i najbržem čoveku na svetu, Usainu Boltu.

U znak sećanja na ovo novo partnerstvo, HUBLOT je posebno pokrenuo Bryant časovnik - HUBLOT King Power Black Mamba Chronograph sat na promociji u martu u Los Anđelesu, rodnom gradu košarkaške zvezde. Sada, po prvi put, Kobe je došao u butik da pokupi svoj sopstveni primerak! Kolekcija je ograničena na samo 250 komada širom sveta. Upadljiv broj "24" je broj njegovog dresa koji ga prati u svim NBA igrama, dok je brojčanik sa ljubičastim i zlatnim akcentima počast Los Anđeles Lejkersima za sva njihova dostignuća i slavu. Na kraju, crna mamba se probija kroz brojčanik, a dizajn pruža mehaničku estetsku vrednost, kao i misterioznu harizmu. Osim toga, karakterističan kaiš od kože pitona zašiven na crnoj gumi i providan poklopac zadnjeg dela kućišta sa urezanim Kobe Bryant potpisom dovršavaju dizajn sata, i zaista predstavlja ultimativno tumačenje koncepta HUBLOT-a - "the Art of Fusion".

Govoreći o saradnji sa HUBLOT brendom, Bryant je bio sasvim prijatno iznenađen kada je bio pozvan da predstavi King Power Black Mamba Chronograph sat u Kini na tako inovativan način. "Moj kredo je da budem čvrst, odlučan i uvek idem napred, što je i razlog zašto sam se pridružio porodici HUBLOT bez oklevanja. Osim toga, King Power Black Mamba Chronograph sat mi se lično veoma dopada, i tako je neverovatno prisustvovati tako savršenom spoju izuzetne stručnosti i časovničarstva i moje omiljene košarke! "

MINISTUDIO

A.N.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group