Kia K900 Sedan Lebrona Džejmsa

Više slika

Više slika

Ukoliko je automobil dovoljno dobar za kralja Akrona lično, Lebrona Džejmsa, ovah Kia K900 model biće dovoljno dobar za svakoga...

Pored toga, ovaj model koji je slavni košarkaš kupio 2015. godine, definitivno predstavlja najeftiniji koji je moguće pronaći na eBay-u.

Procenjen na svega 19.995 dolara, ovaj automobil poseduje 182 km na odometru, ali prodavac tvrdi da trenutno radi na pronalaženju novog doma, automobilu K900 koji je besprekoran kako spolja, tako i unutra.

Pored toga što je najjeftiniji polovni model K900 na tržištu, ovaj automobil takođe poseduje i najviše pređenih kilometara na satu, do sada, a upravo zbog toga košta za oko 6.000 dolara manje od svih modela iz iste linije.

U putničkoj kabini automobila nalaze se sedišta sa električnim podešavanjem, od kojih vozačevo dolazi sa 12 pozicija i lumbalnom podrškom, dok suvozačevo poseduje 8 pozicija, a tu su i podižući displej, satelitska navigacija, zadnja kamera, kontrola klime, panoramski krov, kontrola krstarenja, ulaz bez ključa, akcentni dodaci u piano crnoj bouji, originalni drveni finiši i mnogo toga drugog.

Lebronov model ne dolazi sa svim aktivnim bezbednosnim karakteristikama i tehnologijama koje možete očekivati od modernog luksuznog sedan automobila, ali ipak poseduje upozorenje na promenu trake, senzore za uočavanje mrtvog ugla, prednju kameru i sve vazdušne jastuke koje možete poželeti, uključujući i bočne jastuke montirane na sedištima.

Svaki ozbiljan kupac koji odluči da postane novi vlasnik ovog slavnog K900 modela, a da pritom nemaju problem sa nekoliko kilometara više na odometru, moraju potrošiti znatno manje od cifre koju je potrebno izdvojiti za model koji poseduje manju kilometražu, jer se svi modeli sa niskim pređenim kilometrima kreću oko 26.000 dolara, što u retrospektivi nije toliko strašno za model koji je toliko prostran i komforan.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group