Kanađanin zamenio predivni Carrera 911 za Subaru

Menjanje starog automobila za nešto novo trebalo bi da predstavlja uzbudljivo iskustvo, ali se ispostavilo potpuno drugačijim za jednog vlasnika Porsche 911 modela iz Kanade...

Sudeći prema njegovom Instagram postu, Blejk je zamenio svoj predivni i vazduhom hlađeni 964 Carrera automobil za potpuno novi Subaru WRX Sport-Tech CVT model, što je izazvalo haos i bes u komentarima.

Ovo nimalo ne čudi, uprkos tome što svako ima pravo na svoje mišljenje i ukus, ali internet korisnici su potpuno izgubili razum kada je Blejk objavio ovu neobičnu trampu. Pojedini su ga trolovali, dok je komentar Džejsona Hoanga, zaposlenog u Gemini Motors kući, bukvalno samo dolio ulje na vatru, ne donoseći nikakvo obrazloženje za suludi postupak.

Razlog za ovakvu salvu negativnih komentara predstavlja to što je 2022 Subaru WRX manje vredan nov od većine 964 modela, uprkos njihovoj ogromnoj razlici u godinama. Još značajnije je to što Subaru sa najskupljom opremom sudeći prema Gemini Motors sajtu vredi oko 43.999 kanadskih dolara, što je oko 34.000 evra. Ukoliko uključite sve moguće dodatke koji se nalaze u ponudi, cena ovog modela završiće na negde oko 55.638 dolara, što je značajno povećanje od startne cene koja iznosi nešto više od trideset i jedne hiljade.

Uprkos svemu, cena WRX modela ne može da parira Porsche 964 vrednosti na tržištu polovnjaka, gde cifre ovih modela skaču iz godine u godinu. Dobro očuvani primerci ove generacije prodaju se po cenama od oko 75.000 evra i bez problema mogu dotaći polumilionske cifre u zavisnosti od stanja i retkosti primerka. Blejkov model je bio regularni Carrera, ali bi definitivno zaradio itekako dobre pare da je prodat putem neke aukcije.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @brake.late

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group