Kako izgleda garaža kontroverznog duvanskog magnata

Više slika

Više slika

Brojni ljudi se pitaju koja je draž kupovine luksuznih i skupih super i hiperautomobila, koji se potom konstantno drže u garaži…

Valjda mi ne možemo razumeti da se automobili gledaju kao statusni simboli, odnosno da što veći broj automobila jedna osoba ima, a posebno onih skupih, unikatnih kolekcionarskih modela, to bolju reputaciju poseduje. Pretpostavljamo da iz tog razloga bogati i poznati kupuju svaki novi model koji se pojavi, kako bi bili jedini u svetu koji imaju priliku da ga voze i šepure se pred nama običnim smrtnicima.

Ipak, tu su milijarderi i milioneri koji automobile vide kao sličice za album i kupuju ih na veliko – lepo uđu u prodajni salon, pokažu prstom na sve modele koje žele i strpljivo dočekaju dostavu. Kolekcije automobila brojnih poznatih ličnosti su jednostavno neverovatne i vrede višestruko više od budžeta države srednje veličine.

Verovatno nikada niste čuli za Traversa Candymana Bejnona, koji ima ludačku kolekciju automobila, ali i ludu reputaciju, koja mu u ovo današnje osetljivo vreme možda i neće doneti puno sreće. Ipak, ako postavimo sve to na stranu, Travers je sa svojim fanovima na društvenim mrežama podelio svoju neverovatnu kolekciju skupocenih i egzotičnih automobila.

Takođe, on je sa svojim obožavaocima putem društvenih mreža podelio fotografiju snimljenu u Candyshop vili, gde pozira sa automobilom, i naravno u društvu lepih žena. Mnogi dovode u pitanje njegovo ponašanje prema ženama, jer ih, verovali ili ne po svom imanju često šeta na povocima!

Sa druge strane, u taj deo priče nećemo zalaziti, jer ni sami ne znamo o čemu se tu tačno radi. U svakom slučaju, prelistajte našu galeriju i pogledajte njegovu kolekciju automobila koja uključujuće pozlaćeni Lamborghini Aventador, crveni Ferrari, čak dva Rolls Royce modela, Bentley, Mercedes G-Wagon i nezaobilazni Porsche.

Kombinovana cena njegove flote automobila doseže cifru od nekoliko miliona dolara. Inače, Bejnon je direktor i naslednik FreeChoice duvanske imperije, a pre nego što je dospeo na tu poziciju bio je muški model i fudbaler.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group