Inspirisan bojama dubokog ronjenja: novi Victorinox I.N.O.X. profesionalni ronilac

Više slika

Više slika

Kada zaronite u nepoznato, oprema za poverenje je apsolutna mora. I.N.O.X. Profesionalni ronilac LE u titanijumu je remek-delo u preciznom, inženjerskom i sofisticiranom dizajnu

Zamislite bestežinsko osećanje i tišini dok ronite kroz zatamnjena svetla podvodnog sveta. Konačno sam stigao do tog mističnog brodoloma koji je ležao tamo mirno vekovima, i počeo da istražuje ono što je ostalo od davnina. Provera I.N.O.X. profesionalnog ronioca LE da biste bili sigurni da ima dovoljno vremena za bezbedno ronjenje kada, na samom kraju brodoloma, nešto svetlucavo zapazi za oko, čineći ovo ronjenje nezaboravnom i uspešnom avanturom. Kao ISO 6425 sertifikovani ronilački sat osigurava apsolutnu pouzdanost. Nudeći poseban plus, ovo ograničeno izdanje dolazi u karakterističnoj ambalaži sa ekskluzivnim spartanskim PS švajcarskim vojnim nožem, a ograničeno je na 1'200 komada širom sveta.

Inspirisan fascinantnim bojama i teksturama pronađenim dok duboko roni i istražuje brodolome, novi I.N.O.X. Profesionalni Ronilac LE je pouzdan i elegantan partner u svakoj situaciji, bilo da je na obali ili pod vodom. U središtu brojčanika, sat sadrži 3D štampanu šaru inspirisanu oksidiranim mesinganim umetničkim komadima u koje se brodolomi pretvaraju tokom decenija u dubine. Ostali detalji dizajna, kao što je žuta boja koja se koristi za drugu ruku i obeležavanje 20 minuta zone na flangeu, su nod tradicionalnoj šemi boja ronilačke opreme.

Pored svog zapanjujućeg izgleda, I.N.O.X. Professional Diver LE nudi otpornost na vodu do 200 metara uparenu sa zaštitom od anti-magnetizma. Njegov unidirekcionalni rotirajući bezel odlikuje skali odbrojavanja i njegov namerno impozantni prečnik garantuje čitljivost čak i na najmučnijim dubinama. Pored toga, dve različite boje švajcarske Super-LumiNove® vode računa da vreme uvek bude jasno čitljivo.

Hipoalergička i lagana sandblasted titanijumska kutija se ažurira zadivljujućom crnom mat PVD završnicom, koja se takođe primenjuje na zaštićenu šraf  krunu. Pored toga, I.N.O.X. Professional Diver LE dolazi sa izborom odgovarajućih pravih gumenih kaiševa koji se bezbedno uklapaju preko ronilačkog odela. Kaiševi se lako mogu promeniti zahvaljujući sistemu brzog prolećnog puštanja u rad.

Kao poseban dodatak, ovo ograničeno izdanje dolazi sa odgovarajućim spartanskim PS džepnim nožem (ekskluzivno dostupnim u kompletu) sa istim 3D štampanim oksidiranim šablonom, dva dodatna gumena kaiša (jedan u crnoj boji i jedan u žutoj boji), zaštitnim braničem sa uklonjivim lupama i sertifikatom ograničenog izdanja sa pojedinačnim brojem sata i nožem od 1'200 komada. Da bi se upotpunio ovaj skladan set, elegantno pakovanje inspirisano je svetom ronjenja sa imitacijom ronilačkog pojasa na vrhu.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group