Giulia QV u policiji

Više slika

Više slika

 Nova Giulia Quadrifoglio se pridružila italijanskim Carabinerima, a prva dva specijalno razvijena modela su predstavljena na događaju kojem je prisustvovao i Sergio Marchionne...

 

Sa dolaskom ovih modela, italijanska policija je dobila 2 nova, najjača vozila u svom asortimanu, što je čudno za zemlju koja ima toliko egzotičnih brendova automobila. Prethodno su imali dva Lotus Evora S modela. 

Kao i britanski modeli, Alfe će se pridružiti Arma dei Carabineri u Rimu i Milanu, prvenstveno kao brz odgovor na krizne situacije. Samo nekoliko odabranih policajaca će moći da vozi ove automobile, nakon što prođu specijalnu obuku koju će organizovati Alfa Romeo. 

Alfe su došle sa istim podešavanjima kao i fabričke verzije, što nije čudo s obrzirom da ih pokreće 2.9 twin turbo motor V6 sa 503ks i imaju ubrzanje od 0 do 100km/h za 3,9 sekundi, ali su dobile specifičnu opremu koja je potrebna policiji, kao što su LED svetla na krovu i kamere i tableti unutar automobila. 

FCA ima dogovor sa italijanskom policijom da isporuči 800 automobila ove godine.

O.R.

 

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group