Film o Elonu Masku je u pripremi

Nakon žestoke borbe, A24 je osvojio prava za biografiju Voltera Isaksona i produciraće biografski film u režiji Darena Aronofskog…

Pa, bilo je neizbežno. Filmski studio A24 je kupio prava za novu biografiju Elona Maska Voltera Isaksona i planira da napravi biografski film. Režiraće ga Daren Aronofski, poznat po filmovima kao što su "The Whale" i "Black Swan".

Još uvek neimenovani film nastaće kao delo producentske kompanije Protoza koja je u vlasništvu Aronofskog. I kompanija i studio A24 bili su stalni učesnici na dodelama Oskara u poslednje vreme, pri čemu je Protoza osvojila Oskare za "The Whale", a studio je sam ove godine dobio 18 nominacija.

Prava na knjigu objavila je Simon & Schuster kompanija, a A24 je osvojio ugovor u žestokoj borbi s drugim studijima, prenosi Rojters. To nije iznenađujuće, s obzirom na to da je Isaksonova knjiga brzo zauzela prvo mesto na listi najprodavanijih knjiga New York Timesa nakon izdavanja, a njen predmet je popularna medijska ličnost.

Najbogatiji čovek na svetu, Elon Mask je izvršni direktor kompanija Tesla, SpaceX, Neuralink i The Boring Company. Nedavno je takođe kupio društvenu mrežu Twitter u visoko publiciranom i neobičnom dogovoru. Od tada je preimenovao platformu u X.

Na svojoj društvenoj mreži, Mask je bio oduševljen ugovorom, napisavši da je "srećan što Daren [Aronofski] to radi. On je jedan od najboljih”. Njegova karijera je do sada uvek bila definisana strašću, tako da nismo nikako iznenađeni činjenicom da je on velika pristalica ideje da njegov život dobije holivudsku obradu.

Isakson je nesumnjivo zadovoljan što njegova knjiga dobija isti tretman, s obzirom na to da nije stranac u Holivudu. Njegova biografija suosnivača kompanije Apple, Stiva Džobsa, pretvorena je u film 2015. godine koji je režirao oskarovac Deni Bojl. U glavnoj ulozi je bio Majkl Fasbender.

Za sada, još uvek nemamo informaciju ko će se naći u ulozi najbogatijeg čoveka na svetu, inovatora i uspešnog biznismena.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group