Fifth Gear se vraća u novoj postavci

Više slika

Više slika

Tif Nidel nedavno je najavio da se Figth Gear vraća na televizijske ekrane, a sada je mreža Discovery objavila dodatne informacije o ovom slavnom automobilskom serijalu...

Spremna za debi šestog septembra u Velikoj Britaniji, nova sezona ponovo će ujediniti Džejsona Platoa, Viki Batler-Henderson, Džonija Smita i Tifa Nidela. Takođe, na ekranima će se ovoga puta naći i neka nova lica, na primer, Džimi De Vile, uglavnom u ulozi eksteremnog inženjera, koji će predstavljati regularne segmente automobila prodvrgnute različitim modifikacijama.

Grupi će se pridružiti bivši vozač Formula 1 šampionata, Karun Čandhok, ali i legenda snukera, samoproklamovani i priznati ludak za automobilima, Roni O'Saliven. Čandhok će očigledno doneti svoj vozački talenat popularnoj emisiji, dok će O'Saliven raditi obilje uličnih testova i prezentacija modela.

Iako će nova sezona serijala biti nešto drugačija, kroz nju će prodefilovati veliki broj intersantnih automobila. Među modelima koji će se naći u emisiji su Alfa Romeo Guilia Quadrifoglio, Audi S5 Coupe, Bentley Continental GT i BMW M2. Grupi modela priključiće se brojni kompakti, uključujući i Ford Fiesta ST, Honda Civic Type R i Seat Cupra R modeli.

Luksuzni i modeli performansi biće predstavljeni u vidu Mercedes-AMG C63 S, Alpine A110, Porsche 718 Cayman i Range Rover Sport SVR automobila. Na kraju, ova emisija će prikazati dosta ekološki ispravnih modela kao što su Nissan Leaf i Hyundai Nexo.

Nova sezona popularne emisije Fift Gear startovaće svoje emitovanje šestog septembra ove godine.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group