Fiat Panda - Široka ponuda opreme

Transformišite svoj automobil u jedinstven i potpuno prilagođen objekt: to je cilj novog kataloga opreme posvećenog novoj generaciji Fiat Pande koji je uveden na svetsku scenu na Međunarodnom salonu automobila u Ženevi 2012. Posetioci te manifestacije takođe su imali priliku da se dive ugrađenoj opremi na Fiatovom izložbenom prostoru u Ženevi. 

Opseg ideja za prilagođavanje nove Pande obuhvata više od 70 proizvoda koje možete izabrati za povećanje komfora, uživanje u rekreativnim aktivnostima i unapređenje kvaliteta života u vozilu za sve korisnike, čak i najzahtevnije. Ukratko, jedinstvena, ekskluzivna dodatna oprema koja savršeno odgovara novom automobilu i poštuje njegove tehničke, stilske i mehaničke karakteristike. Katalog je podeljen u tri dela – Prilagođavanje, Korisnost i Udobnost – u skladu sa „Energy, Fun, Pop&Easy” filozofijom koja karakteriše čitav spektar Fiatove opreme. 

Prilagođavanje 

Sektor “Prilagođavanje” obuhvata mnoge originalne proizvode za novu Pandu, kao što su tri serije nalepnica za personalizaciju karoserije, aluminijumski naplaci od 15 inča dijamantskog oblika, uzdužni krovni nosači, ukrasne maske za kućišta spoljnih ogledala i centralne “kape” točkova u četiri boje (crna, bež, crvena i ljubičasta), čelične sportske kapice ventila pneumatika i tepisi, obloge i gumene prostirke s tri različita grafička dizajna. 

Sve je savršeno u skladu s duhom novog automobila. Neki korisni dodaci imaju originalan dizajn, kao na primer čelični držači odeće postavljeni iza naslona za glavu prednjih sedišta. Dugi niz proizvoda za bezbrižno i sigurno putovanje počinje od džepa za odlaganje stvari iza vozačevog sedišta do seta multimedijalnih adaptera.

Na listi dodatne opreme su i novi sklopivi ključevi za startovanje motora s promenljivim zaštitnim maskama, kao kod nekih modela mobilnih telefona. Ponuđene su u tri boje lako izmenjivih maski (crvena, crna i bež), od kojih jedna svetli u mraku.  

Korisnost 

Oprema grupisana pod oznakom “Korisnost” kreirana je da kratka i duga putovanja učini komfornim i prijatnim iskustvom. Na primer, ponuda opreme za novu Pandu obuhvata “Blue&Me Tom Tom 2” - sada takođe LIVE - uređaj koji kombinuje prednosti integrisanog infotainment sistema s portabl navigatorom povezanim na mrežu, otvarajući na taj način vrata za svet komunikacija.

 “Mirna glava” i sigurnost takođe su garantovani kompletnom ponudom dečijih sedišta, protivprovalnih alarmnih sistema, mreža za fiksiranje prtljaga i odvajanje prostora za kućne ljubimce, parking senzora i sigurnosnih zavrtnja za sprečavanje krađe točkova.

Udobnost 

Da bi zadovoljili potrebe kupaca koji žele da još više prilagode svoje automobile, katalog sadrži rešenja za slobodne aktivnosti kao što su krovni prtljažnici (zapremine 360 ili 490 litara), dodatna zaštita prtljažnika i čitav niz nosača za bicikle, skije (tri ili četiri para), kajake i daske za jedrenje – za potpuno bezbedan transport ali i ekstra stil i originalnost.

 Techno Pack i Flex Pack 

Konačno, Fiat i Mopar su kreirali dva paketa (Techno i Flex) koji nude setove opcionala i dodataka po prihvatljivoj ceni. Prvi paket sadrži ono najbolje na polju današnjeg infotainmenta: novi “Blue&Me Tom Tom“ navigacioni uređaj, koristan „Blue&Me” sistem, “My port” multimedijalne konekcije i kontrole na upravljaču. Flex paket dodatno podiže već visok nivo fleksibilnosti nove Pande, a sadrži praktičan džep na zadnjoj strani vozačevog sedišta, preklapanje sedišta u formi stola, deljiv naslon zadnje klupe u odnosu 60/40 odsto i dodatni prtljažnik.

Izvor: Fiat Automobili Srbija

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group