Evo šta je Džej Lo dobila za 50. rođendan

Više slika

Više slika

Kada govorimo o verenicima, Aleks Rodrigez nam pada na um, kao jedan od najromantičnijih, iz sveta javnih ličnosti…

Nekadašnji profesionalni igrač bejzbola, definitivno je do ušiju zaljubljen u Dženifer Lopez, a njih dvoje neretko bude sve te tople emocije u nama, kada se pojave zajedno u javnosti. I dok ovaj čovek definitivno zna kako da svoju izabranicu obori sa nogu, njegov skorašnji gest je definitivno mnoge ostavio bez teksta.

Kako bi tretirao Džej Lo kao divu kakva ona jeste, Aleks joj je poklonio fantasitčni novi Porsche model za rođendan. Pevačica je skoro proslavila svoj pedeseti rođendan, a mogli smo da je vidimo kako proslavlja sa stilom vozikajući se u svom crvenom četvorotočkašu po ulicama Majamija. Automobil o kom se radi je 2019 Porsche 911 GT3, odnosno sportska varijanta koja se smatra najboljom u generaciji. Sa čeri crvenom bojom, egzotični automobil košta oko 140.000 dolara, što je Aleks bez mnogo razmišljanja potrošio kako bi usrećio svoju verenicu.

Kako smo mogli da vidimo, Aleks je pažljivo ispitivao automobil pre nego što ga je pokazao Lopezovoj. Automobil je bio ukrašen ogromnom zlatnom mašnom, a potom su ga Džej Lo i Rodrigez provozali po gradu.

Lux Life

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group