ESPRESSO VELOCE - Kafe aparat za ljubitelje automobila

Ova mašina automotivnu umetnost vodi do pobede svojim izgledom i performansama, dajući vam savršenu šolju kafe svakog jutra...

Šolja kafe postaje sve bitnija i bolja nego što ljudi misle, i to nije samo zbog pića koje se u njoj nalazi. Sve je to do mašine koja pravi kafu!

Luksuzni primeri dizajna kao što su Elektra Chrome Espresso Machine, Concordia 2500E, Racepresso, Xelsis Digital ID Machine i Halogen Coffeee Machine od 20.000 USD pokazuju da to kultno piće nije slavno samo po zrncima i kvalitetu kafe koja se koristi, već i po mašini koja će vam dati savršenu šolju kafe. Za one koji su zaljubljenici u automobile i automobilsku industriju, Espresso Veloce donosi V10 i V12 aparate za kafu, napravljene po ugledu na motore sa sličnim konfiguracijama. Od aluminijuma, magnezijuma i titanijuma, koji su inače regularni materijali koji se koriste u svetu automobila visokih performansi, ovi aparati za kafu serviraju vam delić duše ovih predivnih vozila uz šolju vaše omiljene kafe.

Kao većina finih i lepih stvari, ovi aparati biće napravljeni u ograničenoj seriji od 500 komada po modelu, ali cena je još uvek nepoznata. Zbog složenih metalnih radova preuzetih upravo iz ikonskih Ferrari motora, ovaj izlged zagolicaće maštu svakog fana Formule 1, sa filterom za kafu koji izlgeda kao filter za ulje, i držačima koji izlgedaju kao svećice na motoru.

Gde god da smestite vaš Espresso Veloce aparat za kafu, bilo u bar, kancelariju, neki magični ćošak u vašem domu, ova mašina je zaista otišla mnogo dalje od konvencionalnih dizajna koji su svima poznati i privući će pažnju svakoga ko je vidi.

Izvor: LuxLife

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group