Elon Mask provozao kineskog ambasadora u Plaid modelu

Kompanija Tesla je veoma snažno startovala na kineskom tržištu, dok je Kineski ambasador u SAD, Kuin Gang, nedavno imao priliku da iskusi vožnju Model S Plaid automobilom sa suvozačevog sedišta...

Diplomata se našao sa Elonom Maskom u Frimont fabrici kompanije Tesla, gde se Model S Plaid sastavlja, podelivši nekoliko fotografija svog iskustva putem Twitter platforme. Na jednoj fotografiji, možemo videti Maska kako demonstrira Autopilot sistem svog modela, sa rukama sklonjenim sa volana i nogama koje se smisleno udaljavaju sa pedala. Međutim, nije jasno da li ovaj Model S Plaid poseduje poslednji Full-Self Driving softver.

U postu, Kuin Gang opisuje Model S Plaid kao moćnu mašinu veoma ugodne i uglađene vožnje. On je postavio još dve fotografije kreirane tokom vremena provedenog sa Maskom, uključujući i onu za koju je izjavio da je uhvatila momenat njihovog inspirativnog razgovora vezanog za automobile na drumu, zvezde na nebu, istraživanja ljudskog mozga, značenju života na ovoj planeti i našoj budućnosti u kosmosu. „Gledajte gore i razmišljajte izvan granica“, napisao je ambasador.

Kina je postala veoma važno tržište za kompaniju Tesla, od kada je proizvodnja u njenoj šangajskoj fabrici startovala krajem 2019. godine. Ovaj pogon poseduje kapacitet za proizvodnju 450.000 jedinica godišnje i brojna vozila koja su proizvedena ovde izvoze se na strana tržišta. Zapravo, gotovo polovina automobila iz ove fabrike kompanije Tesla prodato je na globalnom nivou prošle godine.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group