Ed Kina se vraća sa novom emisijom "Garage Revival"

Više slika

Više slika

Nakon odlaska iz popularne emisije Wheeler Dealers, svima omiljeni mehaničar Ed Kina, vraća se na male ekrane u novom naslovu Garage Revival...

Koncept iza Edovog novog projekta prilično je jasan, a u njemu se radi o visoko kvalifikovanom mehaničaru koji će raditi direktno sa vlasnicima automobila na različitim projektima i pomagati im kako bi se vratili na ulice što pre.

U pilot epizodi Garage Revival emisije, Ed će putovati u Norvešku radi restauriranja modela VW Golf GTI Mk1 i njegovog osposobljavanja. Epizoda se sastoji od dosta radnih sati, kao što možete pretpostaviti, sa Edom koji pokazuje šta je potrebno kako bi se ovaj otac svih kompakta vratio staroj slavi.

Prošlo je više od godinu dana od kada je Ed Kina napustio poznati serijal Wheeler Dealers, nakon 14 godina snimanja, gde je zamenjen sa Entom Anstedom. Ovaj potez dokazao se kao potpuno pogrešan i razbesneo je mnoge obožavaoce, a stvari su kulminirale time što su neki ljudi čak, uzemiravali i maltretirali Majka Bruvera po ovom pitanju.

Premijera emisije Garage Revival pripremljena je za prvi maj na youtube kanalu, ali, za sada ne postoje informacije o tome da li će ona ostati na ovoj platformi ili će biti preuzeta od neke TV kuće.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group