Dodge Viper ACR za ulaznicu dobrotvorne priredbe

Više slika

Više slika

Jedna kompanija sa Floride nudi besplatno Dodge Viper ACR model, kao deo specijalne akcije organizovane u dobrotvorne svrhe...

Otrovnica o kojoj se radi zapravo predstavlja jedan od samo 28 ACR Laguna Seca modela, predstavljenih kao proizvodna edicija superautomobila zadužena za obeležavanja prestanka njegove proizvodnje. Savršena mašina poseduje Extreme Aero Package opremu i crveno/crnu kombinaciju boja na karoseriji.

Napajan masivnim V10 motorom zapremine 8,4 litra, ova jedinica poseduje identnične cifre performansi kao i ona koja je obrnula oko Nirnburgringa za svega sedam minuta i tri sekunde prošle godine. Kako bismo pojednostavili stvari, ovo je najbolji Viper ikada proizveden, a verovatno i jedan od najboljih superautomobila u svetskoj istoriji, koji veliki novac može kupiti.

Pobednik ovog takmičenja dobiće plaćanje poreza i taksi u vrednosti od 40.000 dolara takođe. Svako ko upadne u trku za ovaj Viper model, prvobitno će morati da uloži donaciju od tri dolara i dobije kupon koji ga vodi u izvlačenje. Ko više donira, više tiketa dobija, samim tim povećavajući svoje šanse da se kući odveze ovom besnom mašinom. Donacije do 5.000 dolara mogu biti kreirane u zamenu za 7.200 kupona.

Sav novac prikupljen od akcije biće doniran u dobrotvorne svrhe, a među ustanovama koje će dobiti novac nalaze se i New Beginning Children’s Homes, Mothers Against Drunk Driving, Honor Flight of West Central Florida, Detroit Rescue Mission, Smile Network International, National Guard Educational Fund i Bright Pink.

Sa Rendijem Pobstom za volanom, Dodge Viper ACR sprintao je oko Laguna Seca staze u roku od 1:28,65 sekundi, novembra meseca 2015. godine, što je bilo dovoljno za obaranje prethodnog rekorda od 1:29,89 postavljenog od strane istog vozača u modelu Porsche 918 Spyder na istoj stazi.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group