Dejvid Haselhof i njegov moćni model iz legendarne serije Knight Rider

Ljubitelji kultne serije iz osamdesetih, Knight Rider, bili su veoma počastvovani kada se Dejvid Haselhof nedavno pojavio u emisiji Keli Klarkson...

Haselhov je bio deo Klarksonove “DRIVE-INterview” sekvence, u kojoj gosti upražnjavajući društveno distanciranje ostaju u kolima tokom razgovora. Inovativni deo The Kelly Clarkson Show emisije prethodno je ugostio fascinantne mašine kao što je 1970 Dodge Challenger, Džeja Lenoa i Kurta Buša u njegovoj floti bivših takmičarskih modela.

Naravno, Haselhov se pojavio u K.I.T.T. modelu, iako je jasno da se ovde radi o replici, jer su originalni modeli korišćeni na snimanju ne mogu više naći. Kako bi bio u skladu sa Trans Am modelom, Klarsonova se pojavila u klasičnom američkom Pontiac automobilu. Glumac je donedavno posedovao lični K.I.T.T. koji je takođe replika i nije korišćen u originalnoj seriji, a relativno skoro je prodat za velikih 300.000 doalra.

Kada govori o relevantnosti Knight Rider serije, Haselhof tvrdi da je današnja tehnologija upravo ono što je tim koji se nalazio iza nje zamislio pre četrdeset godina. "Automobili govore, potpuno su autonomni, mogu se sami parkirati", izjavio je Haselhof. On se osvrnuo i na to kako u vreme snimanja popularne serije automobili nisu prolazili kroz CGI obradu za svoje kaskade i ponudio je da nauči Klarksonovu kako da uradi pravilan J okret u nekoliko minuta.

On je nastavio potvrđujući da će ova serija dobiti moderno izdanje, koje se trenutno nalazi u produkciji, ali ovo nije prvi put da su ljubitelji starog naslova čuli istu priču. Poslednji pokušaj snimanja nove serije ukinut je od strane NBC kuće nakon samo jedne sezone, dok se Haselhof pojavio samo nakratko u pilot epizodi.

Davne 2014. godine, pojavile su se informacije o tome da je snimanje filma takođe jedna od solucija, a u njemu su navodno trebali da igraju Džon Cena i Kevin Hart, kao glavni duo koji bi bio zadužen za komičnu reinterpretaciju popularnog žanra. Iako su sve vesti koje su se tada pojavile potpuno isparile do danas, poslednji izveštaji navode da je oživljavanje ovog naslova zapravo u razvoju i da se iza njega nalazi Džejms Van, režiser iza Fast and Furious 7 izdanja.

Haselhof je potvrdio početkom godine, u razgovoru sa ljudima Consequence Film pubklikacije, da je scenarista T.J. Fiksmen takođe iza novog nastavka, ali da on i dalje ne zna da li će se vratiti kako bi igrao glavnog karaktera ove kultne automobilske serije, Majkla Najta.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group