Concept 1865 - električni bicikl

Nemački dizajn studio Ding3000 je stvorio visoko tehnološku verziju prvog bicikla sa pedalama, uvodeći elektromotor u 148 godina star izum...

Ding3000 je sarađivao sa hemijskom kompanijom BASF za stvaranje koncepta 1865, kombinujući različite plastike u savremenoj interpretaciji prvog bicikla.

BASF je osnovana 1865, godine kada su pedale dodate na drveni bicikl Dandy Horse nemačkog pronalazača Karla Draisa , tako da je ovo bilo polazište za novi dizajn.

Pedale su vezane direktno do centra prednjeg točka, koji je mnogo veći od zadnjeg točka. Električni motor se krije ispod plavog diska na zadnjem točku, dizajniran da ga zaštiti od vode, prljavštine i kamenčića.

Ugaono sedište viri iz dugog dela okvira, koji povezuje volan sa zadnjim točkom. Baterija se nalazi u sedištu, koja se može odvojiti i poneti, tako da niko ne može da vozi bicikl kada je bez nadzora.

Ostali detalji uključuju pedale bez ležajeva i LED svetla integrisana u delovima rama sa obe strane oba točka.

A.N.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group