Predivna saradnja protkana sportskom elegancijom

Više slika

Više slika

Porsche i Porsche Design brendovi neguju ono što se smatra najautentičnijim i najprirodnijim partnerstvom u svetu sportskih automobila i časovnika…

Kada Porsche lansira novi automobil, Porsche Design ga na savršen način isprati lansiranjem časovnika koji je dostupan isključivo njegovim vlasnicima. Samim tim, kada je nemački automobilski brend predstavio novi Porsche 911 GT3 ovog meseca, Porsche Design, osnovan 1972.godine od strane profesora Ferdinanda Aleksandera Poršea, tvorca Porsche 911 modela, predstavio je analogni ručni sat, novi Chronograph 911 GT3, časovnik visokih performansi, koji dolazi sa COSC sertifikatom i predstavlja pravu trkačku mašinu za vaš ručni zglob.

Dizajniran tako da emulira stil istoimenog sportskog automobila, 911 GT3 Chronograph smešten je u kućište od titanijuma, istog laganog materijala koji je korišćen za konstrukciju nosača Porsche 911 GT3 motora.

Časovnik dolazi u dve verzije – sportskom izdanju koje sadrži obojeni prsten brojčanika u jarkoj Shark Blue, i klasičnijem izvođenju koje je dobilo crno obojeni prsten. Kaiš novog časovnika kreiran je od iste kože koja je korišćena za detalje u vozilu i donosi kontrastne šavove u Shark Blue ili GT Silver, u zavisnosti od odabrane verzije.

Unutar kućišta, Porsche Design Caliber Werk 01.200 sadrži flyback funkciju i unikatni navijajući rotor, koji je dizajniran da podseća na točkove Porsche 911 GT3 modela. Rotor dolazi u selekciji od šest boja, istih onih koje su dostupne u konfiguratoru automobila.

Opcije prilagođavanja ručnog sata su daleko veće za klijente u Nemačkoj, Ujedinjenom Kraljevstvu i Sjedinjenim Američkim Državama, gde je custom-build Timepieces Program trenutno dostupan. Koristeći online konfigurator, vlasnici mogu odabrati između prirodnog ili crno obloženog titanijuma za kućište, tahnimetarsku ili klasičnu minutnu skalu za bazu i kožni kaiš sa ili bez utisnutim GT3 obeležjem, uz opciju odabira titanijumske narukvice, dok će im cena biti otkrivena odmah nakon odabira svih komponenti.

Cena Porsche Design Chronograph 911 GT3 kreće od 8.050 dolara, a na dostavu se čeka dvanaest nedelja, nakon naručivanja. Za kupovinu će biti dostupan od ovog proleća.

N.Đ.

Izvor: Porsche

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group