BMW M5 postaje zvezda nove Nemoguće misije

Više slika

Više slika

BMW je zvanični partner sledećeg nastavka popularne franšize „Mission Impossible“, koji će se naći u bioskopima 27. jula...

Ovo partnerstvo datira još od 2011. godine i filma Ghost Protocol, što samo znači da će i u ovom nastavku biti prisutno mnogo automobila bavarskog brenda. Među vozilima koja će se naći u Mission: Impossible – Fallout biće M5 i 7 u sedan varijanti. U filmu će se još pojaviti i petica iz 1986. godine, zajedno sa R nineT Scrambler motociklom.

M5 će biti prominentan u novom delu, a ovaj posebni crni model opremljen je ekskluzivnim asortimanom opreme i delovima BMW M Performance divizije, uključujući i karbonske poklopce retrovizora i crnu masku hladnjaka.

Baš kao i standardni model, ovaj poseduje twin-turbo V8 zapremine 4,4 litra, dobar za 592 ks i 750 Nm obrtnog momenta. Ova jedinica i dalje dolazi uparena sa osmostepenim automatskim menjačem i pogonom na svim točkovima, što mu omogućuje da sprinta do stotke iz mesta za svega 3,4 sekunde, pre nego što dostigne maksimalnih, elektronski ograničenih, 305 km/h.

Nemački proizvođač nije bio preterano otvoren po pitanju ostalih vozila, ali je potvrdio da će R nineT Scrambler motocikl biti u glavnoj ulozi prilikom veoma oštrih manevara pri velikim brzinama i ludačkim jurnjavama ulicama Pariza. Na sličan način, serija 5 iz 1986. godine, naći će se u visokooktanskoj sceni koja će postaviti nove standarde u žanru akcionih filmova.

Pored voznog parka namenjenog ovom naslovu, BMW će lansirati “Mission to Thrill” marketinšku kampanju, koja promoviše film, baš kao i proizvode ovog brenda. Kampanja će uključiti reklamno emitovanje, digitalne i štampane elemente.

Mission: Impossible – Fallout, sa Tomom Kruzom u ulozi Itana Hanta, predstaviće još neka velika imena kao što su Alek Boldvin, Simon Peg i Ving Rams. Malo toga je poznato vezano za zaplet novog dela popularne franšize, osim, da će IMF ekipa morati da se trka sa vremenom kada stvari krenu po zlu.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group