BMW Individual donosi nove boje za M3 i M4 modele

Više slika

Više slika

2021 BMW M3 i M4 modeli predstavljeni su sa brojnim nijansama BMW Individual divizije po prvi put od svog tržišnog plasmana…

Iako porota i dalje ne može da presudi vezano za dizajn novih linija nemačkog proizvođača, ne postoji sumnja u to da je individualni program kompanije BMW jedan od najboljih ove vrste u autoindustriji. Bilo da se radi o posebnoj boji, unikanim finišima enerijera ili specijalno kreiranim aerodinamičnim komponentama, BMW Individual sektor može ostvariti snove većini kupaca.

Poslednje fotografije predstavljene od strane nemačkog proizvođača automobila, donose nam uvid u neke od najintrigantnijih boja koje su ponuđene za ova dva automobila. Ove nijanse  uključuju zaštićena imena kao što su Fire Orange, Frozen Black, Urban Green, Chalk, Rosso Corsa, Macao Blue Metallic, Speed Yellow, Signal Green, Santorini Blue, Ruby Red Metallic, Brass Metallic, Miami Blue, Mint Green i verovatno najlepšu boju od svih Twilight Purple Metallic.

Na eksterijernom delu, BMW Individual sektor takođe nudi novim M3 i 4 modelima Shadow Line High Glos detalje farbe, koji dodaju tamne finiše retrovizorima, zadnjem spojleru, izduvnim granama i okruženju prozora. Shadow Line farovi takođe su ponuđeni i sastoje se od zatamnjenih modela koji dolaze sa unutrašnjim rubovima sijalica ofarbanim crnom bojom visokog sjaja u svom obimu.

Posebni detalji nastavljaju se u putničkoj kabini, gde je BMW predstavio svoje finiše u Ivory White, Fjord Blue/Black, Fiona Red/Black, Merino Tartufo i Kyalami Orange/Black tonovima.

Svako ko želi da istraži pun opseg dostupnih BMW Individual finiša i komponenti namenjenih novim modelim 3 i 4 linija, mogu uživati u zvaničnom onlajn konfiguratoru nemačkog brenda. Ova zabavna opcija uključuje desetine različitih opcija boja, kao i varijacija enterijernih konfiguracija.

N.Đ.

Izvor: BMW

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group