Bivši izvršni direktor kompanije McLaren za kormilom kompanije BAC

Više slika

Više slika

Majk Fluit nije izvršni direktor britanskog McLaren Automotive brenda od 2021. godine, kada se okončala njegova osmogodišnja kampanja u kojoj je ovaj brend doživeo ekspanziju i predstavio brojne modele visokih performansi...

Fluit se međutim vratio u akciju i sada je za kormilom Briggs Automotive Company (BAC), gde se nalazi u ulozi predsednika upravnog odbora. Ovaj proizvođač je izjavio kako želi da ojača svoj tim starijih lidera i pripremi ih za budućnost jer Fluit sa sobom donosi četiri decenije iskustva u njihov kolektiv.

Kada je reč o poslednjem, BAC planira da predstavi nove modele i uđe u novo globalno tržište nešto kasnije ove godine. Kompanija takođe obećava inovativne tehnologije tokom razvoja njenog ambicioznog plana povećanja u sledećoj fazi i kreiranja novih proizvoda.

Nešto više o planovima kompanije BAC svet je saznao nešto više od strane Majka Fluita, koji je izjavio: „Dugo se divim onome što su Nil i Ian Brigs uspeli da postignu sa kompanijom BAC i njihovoj nepokolebljivoj odlučnosti da proizvedu jedan od najprefinjenijih modela za vožnju na planeti“.

Kako je dugogodišnji mađioničar McLaren brenda i automobilske industrije dodao: „Sa nedavnim uspehom na planu širenja ovog brenda u Evropi, Severnoj Americi i Aziji, on ubrzano postaje ozbiljan globalni igrač. Privilegovan sam što ću biti u mogućnosti da vidim buduće planove rasta i razvoja kompanije BAC i detalje njihovih novih linija, ujedno se osećajući počastvovano i veoma uzbuđeno u istoj meri zbog prihvatanja ponude koju su Nil i Ian izneli i u okviru koje ću se prirdružiti njihovom upravnom odboru i postati član BAC priče“.

Suosnivač kompanije BMC i direktor dizajna Ian Brigs, u potpunosti deli ovaj entuzijazam, naglasivši: „Ushićeni smo što zbog činjenice da se jedan lider industrije Majkovog iskustva pridružio kompaniji BAC u ulozi predsedavajućeg upravnim odborom i njegovo preuzimanje ove funkcije predstavlja pivotalni momenat u našoj istoriji“. Brigs je dodao da će se njegova rezultatima dokazana ekspertiza i iskusni saveti pokazati od neprocenjive vrednosti kako se njihova kompanija bude kretala dalje ka sledećoj fazi svog strateškog rasta.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group