Bekamu oduzeta vozačka dozvola na 6 meseci

Bekamu oduzeta vozačka dozvola na 6 meseci

Poznati fudbaler je uhvaćen kako telefonira u svom Bentliju...

U Engleskoj poznate ličnosti ne prolaze tako lako kod policije, a najbolji primer za to je i legendarni Bekam koji je nedavno dobio saobraćajnu kaznu, zbog koje mu je oduzeta vozačka dozvola. Bekam je uhvaćen kako tokom vožnje koristi mobilni telefon, što je strogo kažnjivo, pa je odmah zaustavljen, pri čemu mu je napisana novčana kazna od 750 funti.

Bekam je takođe dobio 6 kaznenih poena i sada ih iima ukupno 12, a takođe neće smeti da vozi narednih 6 meseci, dok mu se vozačka dozvola ne vrati.

Britanska policija jasno je naglasila da se ovakvi prekršaji ne smeju tolerisati i da oni ugrožavaju bezbednost svih učesnika u saobraćaju, kao i pešaka. Korišćenje mobilnih telefona je glavni uzročnih saobraćajnih nesreća u Britaniji i zbog toga su policajci rigorozni prema vozačima koji telefon koriste dok voze.

Bekam je prihvatio posledice svog prekršaja i rekao je da se neće buniti, već da će sve uredno platiti i sačekati 6 meseci kako bi ponovo dobio dozvolu. On je takođe dodao da i sam ne podržava pričanje preko telefona tokom vožnje, ali da je njegov poziv bio hitan i da je morao da se javi.

Foto: CBS News

V.P.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2020. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group