Automobil koji će ponovo pokrenuti lavinu nemilih događaja

Više slika

Više slika

Ovo što vidite u galeriji, zapravo nije novi Range Rover, već kineska kopija jednog od modela britanskog proizvođača terenskih vozila, koja će bez sumnje biti epicentar velikog interkontinentalnog sukoba...

Nazvan Hunkt Canticie, kineski plagijat prodat je u azijskoj zemlji aprila meseca prošle godine. Dizajn kopije potpuno je inspirisan Range Rover modelom i poseduje posebne regularne Range Rover, Land Rover, Sport i Autobiography oznake širom eksterijera.

Gledan sa prednje strane, Cantricie odaje jasne sličnosti sa pravim Range Rover automobilom i uključuje komplet nešto tanjih farova, uredno ušuškanih u široku prednju masku. Range Rover dizajnerska inspiracija, verovatno je najprominentnija kada se ovaj SUV posmatra iz ugla prednje tri četvrtine, od oblika haube, preko rubova točkova, vetrobranskog stakla i krovnih stubova, koji zajedno savršeno kopiraju jedan od najprepoznatljivijih Land Rover modela.

Zadnji deo Canticie automobila, nešto je unikatniji od prednjeg i uključuje oštre LED štopove i prominentne polirane hromirane akcente. Enterijer plagijata prilično je različit u poređenju sa britanskim SUV modelom, a njegova najintrigantnija karakteristika svakako je trokraki upravljač sa neobičnom krivinom na donjoj strani. On takođe, poseduje i potpuno digitalnu instrument tablu i veliki informativno zabavni sistem.

Sudeći prema kineskim medijima, Canticie je napajan ekskluzivno dvolitarskim turbo četvorocilindrašem, sa 218 ks i 370 Nm obrtnog momenta. Za ubrzanje do sto potrebno mu je nešto više od devet sekundi i može razviti maksimalnu brzinu od 185 km/h.

N.Đ.

Izvor: Carscoops

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group