Ako volite 80-e, tu je Lotus Esprit

Lotus Esprit je jedan od najpoznatijih modela britanskog proizvođača sportskih automobila, i jedan od najtraženijih automobila svog doba.

Teško je naći automobile koji su više u duhu 1980-ih od ovoga, delimično zato što je duboko usidren u popularnoj kulturi, i pojavljuje se u dva Džejms Bond filma.

Ovaj crveni 1985 Lotus Esprit se prodaje u gradu Fort Loderdejl, Florida. Vlasnik tvrdi da je automobil bio demontiran i pažljivo obnovljen, sa svojim potpuno sređenim 2.2-litarskim turbo četvorocilindričnim motorom, sa novim dihtungom i pečatom renomiranog mehaničara."

Motor proizvodi 215 KS i 274 Nm obrtnog momenta, koji ga ne kvalifikuju kao superautomobil za današnje standarde. Karoserija je obojena u originalnu Calipso Red boju, uz zamenjen vetrobran, a i vešanje je obnovljeno. Ostale modifikacije uključuju instaliranje novog mekog pliša u unutrašnjosti, dok je originalni Blaupunkt stereo sistem unapređen u Vero Beach Model sa CD i MP3 plejerom.

A.N.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group