Airbus predstavlja novi koncept luksuzne kabine

Više slika

Više slika

Airbus Interiors Services u planu ima da redefiniše značenje prve klase, predstavljanjem veoma interesantnog koncepta apartmana, nazvanog Day & Night.

U njihovoj viziji, putnici zaslužuju da imaju i udoban deo za sedenje i privatni odeljak za spavanje, a mi se svakako slažemo sa njima. Ovaj koncept podeljen u dve zone specijalno je dizajniran za A350 i A380 modele aviona, kako bi se putnicima dala prilika da uživaju u atmosferi koja nudi komfor, sličan onom u kom uživaju kod kuće.

Airbus Day & Night koncept sadrži ergonomsku fotelju i mali radni sto u dnevnoj sekciji, kao i trpezarijski sto i veliki ekran za zabavu. Kada se osete umorno, gosti mogu preći u noćnu zonu apartmana koja je zvučno izolovana i sadrži udobni krevet dužine dva metra, koji je Airbus nazvao prvim pravim krevetom na nebu.

Ova inovativna konfiguracija deluje nam kao ultimativni način za putovanje, nudeći nam savršeni balans odmora, rada i zabave tokom leta. U ovom apartmanu možete putovati sami ili sa partnerom, što će ga za mnoge učiniti još privlačnijim. Ipak, na prvi let u ovoj koncept kabini ćemo morati još malo da sačekamo, jer je ovaj koncept i dalje u razvojnoj fazi.

Proći će od osamnaest do dvadeset četiri meseca pre nego što kompanija bude spremna da integriše ovaj neverovatni koncept u svoje avione. Naravno, koncept će biti dostupan i drugim avio kompanijama.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group