Čovek koji je spalio svoj Dodge dobija tužbu za ulično trkanje


Mnogim ljudima su ulične trke neodoljive i nešto čemu se ne mogu odupreti, čak ni na našim drumovima koji imaju više rupa od švajcarskog sira…

Jedan čovek koji se bavio upravo time, upao je u oči javnosti, mada ako realno razmislimo, on zapravo i nije pokušavao da se sakrije. Kako čikaški mediji javljaju, na internetu se pojavio video snimak koji je postavio Pauel, na YouTube kanalu FamilyCruisin, koji je izazvao četvoromesečnu istragu njihove policije, na temu uličnih trka. Navodno, vlasti su otkrile desetak video snimaka, na kojima vidimo čoveka kako bezobzirno vozi ulicama kroz Plejnfild u Ilinoisu.

Ipak, kako se to obično ispostavlja u današnjoj eri interneta i društvenih medija, Pauel je zbog svojih snimaka uhapšen pre samo nekoliko dana, zajedno sa četrdesetsedmogodišnjim Timotijem Haganom. Nekoliko dana nakon toga, tridesetšestogodišnji Džozef Luksa se predao policiji, da bi odmah posle njega, isto učinio u četrdeset jednu godinu star Stiven Fredenhagen. Policija je petog čoveka uhapsila pre dva dana, a u pitanju je dvadesetšestogodišnji Ijan Velton. Sva petorica su optužena po osnovu različitih optužbi za ulično trkanje.

Da budemo precizni, Pauel, koji ima trideset pet godina, optužen je za petnaest prekršaja za ulično trkanje, dok se njima pridružila i jedna optužba za ugrožavanje deteta. Kako policija navodi, Pauel je koristio maloletnike da ga snimaju kako se trka po ulicama.

E sad, kako je ova cela priča počela. Policija je primetila Pauela i sve njegove lude poduhvate, nakon što se pojavio video snimak njegovog ljubičastog Dodge Challenger SRT Hellcat modela kog je progutao plamen, početkom avgusta ove godine. Malo nakon tog požara, Pauel je svojim vernim YouTube pratiocima, koji su tada već uključivali i pripadnike policije, objasnio da je 6.2 litarski V8 motor ovog vozila sa superpunjačem imao veliki broj problema, uključujući preskakanje i posrtanje.

Prema podacima suda, Pauel je dobio više od trinaest kazni zbog prebrze vožnje, kao i jednu kaznu za ulično trkanje od 1999.godine. Kako bi se lakše izvukao iz ovih problema sa zakonom, Pauelovi roditelji su pokrenuli GoFundMe stranu, jer kako oni kažu, on nikada nije bio uhapšen pre ovoga, ne pije, ne puši i ne drogira se.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group