Brutalna i blindirana varijanta Rolls-Royce Cullinan modela

Više slika

Više slika

Uprkos mišljenju puritanaca, Rolls-Royce je doživeo veliki uspeh sa svojom prvom linijom terenaca u dugoj istoriji...

Kada je klesan u pogonima ovog luksuznog brenda, neverovatni model dobio je ime Cullian i u startu je obećao da će postati najluksuznija mašina na visokim točkovima ikada.

Cullinan je iz fabrike izašao napajan V12 jedinicom sa duplim turbo punjačima i zapreminom od 6,75 litara, dobrom za 571 ks i 850 Nm obrtnog momenta, zajedno sa prepoznatljivim dizajnerskim jezikom kompanije u eksterijeru, ali i njegovim izrazom luksuza i predstavom savršenog uživanja u vožnji sa suprotne strane, opremljen gotovo svim što možete očekivati od jednog terenca koji stiže iz njenih pogona.

Sa cenom od oko 250.000£ u baznom formatu i svojoj domovini, čak i pre nego što novi kupac čekira dodatne kvadratiće na listi dodatne opreme, Rolls-Royce Cullinan predstavlja jedan veoma skup model. Međutim, ova cena koju možemo da sanjamo postaje bleda pored cifre od 1,8 miliona evra, koliko kompanija Klassen zahteva u Nemačkoj, kako bi vam isporučila potpuno blindiranu varijantu ovog terenca.

Zvanični renderi predstavljaju nam finalni proizvod, koji dodaje 1,016 mm u svakom pravcu, produžavajući mu karoseriju na ukupnih 6.357 mm. Pored toga, ovaj brend dodaje duža zadnja vrata, višu liniju krova i opcije kao što je panoramski krov, od, pogodili ste, stakla otpornog na minobacače i zolje, dok nakon bacanja ručne granate obično sredstvo za čišćenje prozora sa pijace skida prašinu.

Enterijer putničke kabine može biti opremljen Bang & Olufsen ozvučenjem, particionim zidovima, novim multimedijalnim centrom, ambijentalnim LED osvetljenjem između ostalog, dok sve važne funkcije mogu biti aktivirane putem iPhone uređaja, kako dalje navode iz kompanije.

U zavisnosti od dodatne sume novca, nemačka kompanija nudi balističku protekciju 7 ili 9 stepena, zajedno sa pratećim paketom Guard, koji prati čitavu priču. Klassen tvrdi da produžena i oklopljena varijanta terenca postaje dostupna svim zainteresovanim strankama šest meseci nakon naručivanja. Za sve koji ne mogu čekati pola godine, život im visi o koncu, ali bi ipak želeli provozati se, na primer u Meksiku, kompanija nudi široku paletu drugih luksuznih automobila pretvorenih u limuzine, koji su dostupni odmah.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group