14 Mitsubishi automobila za četrdeset godina

Više slika

Više slika

Kada budete voleli određenu marku automobila kao ovaj čovek, slobodno možete da se javite u inbox...

Svi mi imamo određene favorite i nekada u svom životu mogli smo da se zakunemo u jednu marku automobila i kažemo - "sada znam šta ću kupovati dok sam živ". Ili ipak ne možemo.

Međutim, neki od nas imaju svoje ljubimce, a određeni brendovi poseduju kultni status među kupcima, od kojih neki na primer, preferiraju Volvo, Subaru, Porsche, Mercedes, Fiat, ili bilo koju drugu marku. Ali, šta je sa Mitsubishi automobilima?

O, da. Mitsubishi. Ti lagani, elegantni modeli koji su mnogim generacijama ulepšali život. U slučaju da pitate Klifa Hodžsona iz Engleske i malog grada Tevkesburija, na severozapadu ove ostrvske zemlje, u proteklih 38 godina ne postoji bolji proizvođač automobila od japanskog giganta - kako po obliku, tako i veličini. Sada, ovaj čovek preuzima 14 model japanske kompanije po redu.

Klif je kupio svoj prvi Colt 1979. godine i od tada vozi samo Mitshubishi. On i njegova žena Ana posedovali su Sigma, Galant, Lancer, Spacestart, ASX i Mirage modele. "Ja najviše volim ASX model", izjavio je jednom prilikom Hodžson, misleći na kompaktni automobil koji je na nekim tržištima poznat i kao Outlander Sport. "Takođe sam voleo i EVO model, ali priliku da ga izvedem na trkačku stazu, pre svega!"

Po svemu sudeći trokraka jabuka ne pada daleko od drveta, jer njihova ćerka vozi Lancer, dok se unuk opredelio za Mitsubishi Colt. Nedavno su Ana i Klif preuzeli pošiljke novih Colt modela direktno iz CCR predstavništva, ovlašćenog dilera Mitsubishi  automobila u njihovom gradu. "CCR se na predivan način brine o nama i mi porodično odlazimo kod njih godinama. Štaviše, sve zaposlene znamo po imenu", izjavio je Klif.

Ukoliko se pitate zašto je baš Mitsubishi ljubav ovih ljudi, pouzdanost je prvi i najvažniji odgovor koji sledi.  "Jedini problem koji sam ikada imao jeste paljenje na prvom automobilu", rekao je Hodžson.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group