10 najpouzdanijih automobila 2018. godine

Tokom prošle nedelje predstavljena je lista od deset najpouzdanijih automobila za ovu godinu...

Američka publikacija sastavila je ovaj spisak analizirajući odgovore vlasnika više od pola miliona automobila, iskoristivši ga za predviđanje koji od njih donosi najmanje problema svojim vlasnicima. Neverovatno, ali istinito, kompanija Toyota poseduje sedam automobila na ovoj listi, više od bilo kog proizvođača već duži niz godina i preuzima najviše mesto zajedno sa Lexus GX SUV modelom. Consumer Reports tvrdi da je GX veoma tih i brz za terenac, istovremeno nudeći veoma komfornu vožnju i komotan osećaj u putničkoj kabini.

Toyota i Lexus su takođe vrhunska dva brenda na listi Consumer Reports publikacije koja donose veoma pouzdane modele već šest godina unazad. Lexus je preuzeo prvo mesto sa prosečnim nivoom pouzdanosti u odnosu 78 prema 100, dok je Toyota rangirana druga sa skorom od 76. Lexus je izvanredan primer toga kako tehnološki napredna luksuzna vozila mogu biti veoma pouzdana u isto vreme, kako su potvrdili ljudi tvorci ovog istraživanja.

U ovoj studiji baziranoj na američkom tržištu, nisu se našli nemački niti francuski modeli, ali što nas danas gotovo i ne čudi, lista ne poseduje ni jednog tamošnjeg proizvođača, dok su njihova mesta zauzeli modeli kompanija Mazda, Kia i Honda.

Američki proizvođači zauzeli su šest od deset mesta na listi najnepouzdanijih automobila publikacije Consumer Reports što je prouzrokovalo gubljenje mesta prilikom sklapanja najpouzdanijih modela i brendova za ovu godinu. Američki proizvođači su zauzeli devet od deset najmanje pozudanih brendova, a niko od njih nije stigao ni u prvih 15.

U nastavku možete videti koji su to najpouzdaniji automobili prema Consumer Reports publikaciji, zaduženoj za istraživanje na ovu temu decenijama unazad.

« 8 9 10 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group