VW predstavlja ID. 2all - koncept koji unosi revoluciju na tržište električnih automobila

Nemački Volkswagen je jedan od najuspešnijih proizvođača automobila na svetu, koji je svoju bogatu isoriju krunisao nekim od najpopularnijih modela kao što su Golf, Polo ili Beetle...

Međutim, svet se danas menja, baš kao i naše vozačke navike, a upravo zbog toga ova slavna kompanija dobro razmatra svoje korake koji je vode u transformaciju koju donosi tržište električnih automobila.

Sada, nemački brend predstavlja svoj novi ID. 2all model, koncept malog gradskog automobila koji stiže sa cenom manjom od 25.000 evra. Ovo je već samo po sebi povoljnost koja ne može biti zanemarena, posebno kada se u obzir uzme činjenica da perspektivne kupce novih automobila često odbija premijum cena koju je potrebno izdvojiti za električni automobil, u suprotnosti sa onim što je potrebno uložiti u opcije sa motorima unutrašnjeg sagorevanja.

Spuštanjem cene još više kako bi ona bila u liniji sa ulaznim nivoima mašina koje poseduju ICE agregate, ID. 2all bi mogao postati odgovor za sve one koji tragaju za malim električnim automobilom. Kao što su sami čelnici Volkswagen brenda naglasili, ovaj automobil je prostran kao Golf i nije skup baš kao Polo, što je što može zaista uneti promene u tržišnoj igri.

Štaviše, ovaj električni automobil će doneti svojim vlasnicima do 450 kilometara prelaznog opsega kada se upotrebljava platforma sa prednjom vučom, koja će na raspolaganju imati 226 ks. Međutim, prednosti koje nemački brend najavljuje ne završavaju se ovde, jer će sve vlasnike dočekati čist i sportski dizajn, kako spolja tako i iznutra, podržan tehnologijama kao što su Travel Assist, IQ.LIGHT i Electric Vehicle Route Planner, što su za sada kodirana imena planova koji se i dalje nalaze u razvoju.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group