VW predstavlja dom na točkovima baziran na Crafter kombiju

Više slika

Više slika

Volkswagen je predstavio prve fotografije svog California XXL koncept vozila, pred njegov debi u Dizeldorfu sledećeg meseca...

Baziran na modelu Crafter, California XXL poseduje dvobojnu monohromnu karoseriju koja sadrži produženu krovnu konstrukciju i masivnu staklenu površinu na njenom vrhu. Uprkos značajno višoj karoseriji od baznog modela, inžinjeri kompanije Volkswagen ugradili su posebna zasecanja na krovu kako bi osigurao da njegove linije ostanu unutar opsega onih na konvencijalnom modelu Crafter.

Nemačka kompanija takođe je objavila i nekoliko skečeva enterijera, ali su njeni ljudi izjavili da je novi kombi opremljen prednjim seedištima i zadnjom  klupom koji se mogu rotirati za 180 stepeni, što putničku kabinu pretvara u pravu dnevnu sobu. Volkswagen takođe tvrdi da ovaj koncept poseduje veoma prostranu životnu prostoriju, opremljenu veoma komfornim krevetom koji meri otprilike dva metra u dužini.

Nakon dugog dana na drumu, vozači mogu dobro ogladneti, tako da su dizajneri instalirali relativno veliki kuhinjski prostor sa dva gorionika, sudoperom i frižiderom. Kuhinja takođe poseduje dosta prostora za odlaganje stvari i ekstenzivnu radnu površinu.

Kada priroda pozove, svi budući vlasnici modela biće presrećni kada saznaju da on poseduje veoma malo kupatilo, u kome se nalazi tuš kabina sa integrisanim toaletom, a, iako ova prostorija deluje prilično skučeno, njen lavabo može biti uvučen u zid kako bi sačuvao nešto prostora.

Novi model kompanije Volkswagen predstavlja idealnu varijantu za sve ljude koji vole da putuju, ali i  sve koji na svoja putovanja, posebno ona duža, žele da idu potpuno spremni. Kako nama deluje najnoviji model dolazi opremljen svim što je potrebno za ugodan život van kuće. Nemačka kompanija i dalje ostaje škrta na informacijama, ali pošto uskoro priprema javno predstavljanje, nadamo se njihovim skorijim otrkivanjima.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group