VW predstavio Bagi koncept budućnosti

VW predstavio Bagi koncept budućnosti

Pogledajte kako je Volkswagen zamislio terensko vozilo budućnosti...

Prvi VW bagi predstavljen je davne 1960. godine i bio je ultimativno vozilo za zabavu koje se najčešće korsitilo za odlaske na plažu ili na kampovanje u šumovitim predelima. Tokom godina, VW Bagi postao je kultno vozilo koje su obožavali mladi, ali nažalost Volkswagen kompanija je kasnije obraćala vrlo malo pažnje na ovo vozilo, koje gotovo 50 godina ostalo ne promenjeno.

Međutim, sada postoje novi planovi za Bagi, jer je VW predstaivo prve koncept planove za novo vozilo koje će biti električlno i koje će doneti pravu revoluciju u kategoriji terenskih vozila.

Informacije i detalji o performansama još uvek nisu poznati, ali Volkswagen je najavio zvančnu premijeru automobila u martu ove godine, kada će se održati sajam automobila u Ženevi.

Pretpostavlja se da će biti proizvedeno oko 250.000 kopija i da će se koristiti šasija nove VW bube koja će biti modifikovana i dorađena za terenske uslove.

Foto: Carscoops

V.P.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group