VW California XXL Concept - idealna mašina za sve globtrotere

Više slika

Više slika

Kompanija Volkswagen je odvela svoj California kamper kombi na sledeći nivo sa poslednjim California XXL koncept vozilom.

Baziran na novom modelu Crafter, inovativni kamper VW California XXL Concept predstavljen je ove godine na Caravan Salon Düsseldorf događaju i sastoji se od inovativne arhitekture enterijera i eksterijera, kao i svih poslednjih tehničkih karakteristika.

California XXL Concept dolazi sa fiksiranim panoramskim krovom i produženim zadnjim delom koji dozvoljava formiranje velikog kreveta i mesta za spavanje namenjenog deci, pogon na sva četiri točka, radi upotrebe tokom cele godine i pneumatsko vešanje između ostalog.

Moderan dizajn enterijera planiran je do poslednjeg i najmanjeg detalja, sastojeći se od pokretnog mokrog čvora na uvlačenje, kreveta sa hlađenjem i grejanjem, produžene radne površine, podnog grejanja i širokim opsegom funkcionalnosti, koje mogu biti kontrolisane putem mobilnih aplikacija.

Poslednji VW kamper kombi koncept viši je za 102 mm od Crafter modela sa ultra-visokim krovom, koji mu omogućuje da podigne standardnu visinu na 2,2 metra. Između prednjeg i zadnjeg branika, VW California XXL kamper dugačak je 5.986 mm, ali mu ukupna dužina iznosi preko 6,2 metra ukoliko se kupci opredele za produženu zadnju sekciju.

Ovaj neverovatni koncept pruža maksimalno uživanje na putu, tokom vožnje, ali i prilikom bilo kog zaustavljanja, jer može predstavljati pravi mali dom na točkovima, a to postaje baš tamo gde želite da ga parkirate. Snagu modelu pruža Euro 6 turbodizel motor sa 177 ks, koji je uparen sa 4Motion pogonom na svim točkovima kompanije Volkswagen. 

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group