VOLKSWAGEN POLO R WRC STREET

Volkswagen je iznenadio svoje pristalice na ovonedeljnom Wörthersee fest-u u Austriji sa prezentacijom novog koncepta Polo R WRC koji je namenjan za ulicu, a ne za trkačku stazu.

Ono što ovu studiju čin posebno, pored toga što obećava da će biti brži od Golf GTI, jeste da je nemačka kompanija je potvrdila da je proizvodni model pred vratima proizvodnih traka i može se očekivati u salonima sredinom sledeće godine.

Kao što ste verovatno već pogodili , Polo R WRC Street je inspirisan ulazak kompanije 2013. godine u svetski reli šampionat. S obzirom da  trkačka verzija Polo R WRC koristi 1.6-litarski TSI motor od 300KS, prototip R WRC Street koristi 2.0-litarski turbo četvorocilindrični benzinski motor koji je deklarisan na 217 konjskih snaga, tj. 10 konjskih snaga više nego Golf GTI.

Polo R WRC Street se izdvaja od svoje braće i sestara zahvaljujući manjem asortimanu novim aero delova poput redizajniranog prednjeg branika sa većim otvorima i usisnim spojlerima, zadnjem difuzoru, crnim rubovima točkova, zadnje spojleru i većim aluminjumskim felnama.

Enterijer je presvučen u kombinaciji alkantara i kože, tu su sportska sedišta sa odličnom bočnom potporom i sportski volan koji je presvučen alkantarom. ort mesta i volana RIM pokriveno u Alcantara. Volkswagen je takođe dodao da je šasija automobila unapređena sportskom suspenzijom, što zani da je automobil niži nego standardni model.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group