Unikatni koncept dizajnerskog virtuoza Đorđeta Đuđara

Svi smo svesni činjenica koje su vezane za subjektivnost poimanja lepote, ali verovatno slobodno možemo reći da je većina ljubitelja četvorotočkaša veoma zadovoljna stilom dva Techrules koncept automobila koja su svetu prikazana po prvi put pre nekoliko godina...

Za sve one ljude koji su potpuno u toku sa stilskim smernicama, dolaze i više nego lepe vesti o tome da kompanija Techrules razvija planove o kreiranju uličnog GT96 modela, koji bi trebalo da se pojavi sledeće godine u još lepšem izdanju nego što ga je prvobitna dizajnerska studija predskazala.

Kako se može zaključiti iz izjava čelnika ovog brenda, koncept automobil je potpuno spreman i dolazi sa turbinskim pogonskim sklopom koji je razvijan godinama unazad. Ono što ga čini još većim iznenađenjem je to što kompanija nije odlučila da samo malo promeni karoseriju svog superautomobila. Umesto toga, njihovi planovi obuhvataju stvaranje mnogo atraktivnijeg i jedinstvenijeg eksterijera za specijalni GT96.

Štaviše, Techrules je na na kormilo projekta doveo nikoga drugog do Đorđeta Đuđara. Tako je, istog čoveka koji je kreirao karoserije modela M1, DeTomaso Mangusta, Iso Grifo, the Lotus Esprit i Maserati Bora - više nego nekoliko velikih imena, sada zaduženog za dizajniranje Techrules, tako da nije ni potrebno spominjati da svi imaju veoma visoka očekivanja od ove mašine.

Sa Đuđarom koji dizajnira karoseriju novog GT96 stvari postaju sasvim dovoljno interesantne, ali činjenica da će on uskoro stilizovati i enterijer ovog automobila pruža još više razloga da sa oduševljenjem cenimo ovaj novi turbo model i sve što on za budućnost predstavlja.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group