Toyota H2 koncept – japanska vizija budućnosti

Više slika

Više slika

Vozilo koje gledate nazvano je Toyota H2 + Koncept i trenutno postoji samo u virtuelnom svetu, ali nam pokazuje kako bi kupe visokih performansi japanskog proizvođača automobila mogao izgledati u budućnosti.

Ovaj dizajn dolazi od strane Davida Galegoa, a inspiraciju vuče iz Toyotinih modela prošlih godina i kombinuje ih sa trenutnom filozofijom proizvođača automobila. Ključna inspiracija preuzeta je iz Mk4 Supre i 2000GT modela.

Iako koncept H2 + može izgledati kao super-automobil, on je zapravo dizajniran tako da ima prilično prostranu unutrašnjost tako da podseća na Koenigsegg Gemera. Međutim, dok Gemera ima četiri sedišta, H2 + Concept ima tri sedišta, dva u prvom redu i jedan u drugom redu. Kabina takođe nudi određenu podesivost i omogućava suvozaču da se nasloni ili da dva putnička sedišta u potpunosti ukloni kako bi se stvorio veći prostor za prtljag.

Što se eksterijera tiče, on je izuzetno upečatljiv i sastoji se od puno oštrih i uglatih linija. Prednji deo je posebno intrigantan zahvaljujući futurističkim LED farovima u kojima se nalaze kamere i senzori.

Zadnji deo nam je možda omiljeno područje automobila, jer ima oštre LED pozadinske đtopove sličnog oblika kao obojeni deo nosa Toyote Aygo.

Za sada je ovo samo kreacija Davida Galegoa i nema nikamve veze sa Toyotom, što znači da ovja auotmobil možda nikada ne bude napravljen, ali niko nam ne brani da maštamo o ovakvim vozilima budućnosti.

V.P.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group