Tesla priprema električni PIKAP


Elon Mask, direktor Tesla kompanije, izjavio je da se trenutno kreira futuristički automobil koji će pikapove uvesti u električnu eru...

Tesla je kompanija koja se za samo par godina popela na sam vrh automobilske industrije i sve to zahvaljujući revolucionarnim električnim automobilima koji dokazuju da električni agregati mogu biti budućnost i da mogu da obezbede najmanju potrošnju, najbolje performanse i da potpuno uklone emisiju štetnih gasova.

Nakon modela S, 3, X i Y, Elon Mask je najavio i dolazak novog električnog automobila koji će spadati u klasu pikapa i koji će omogućiti vozačima da transportuju sve što žele.

„Novi pikap biće oklopni personalni nosač stvari koji će moći da vam preveze šta god poželite“, rekao je Mask i nije otkrivao mnogo detalja o ovom vozilu. Nikakvi drugi detalji nisu otkriveni, ali je Mask rekao da će ovo vozilo pružiti smepštaj za 6 putnika i da će posedovati otvoreni zadnji deo gde će moći da se tovare stvari. Takođe, on garantuje da će pikap moći sa jednom punom baterijom da prevali put od 645-800 kilometara.

Tesla pikap biće predstavljen u Novembru, a tada ćemo moći da vidimo kako će on izgleedati i šta će sve nuditi vozačima.

Napomena: fotografija koju vidite je samo pretpostavka kako će vozilo izgledati

Foto:Carscoops

V.P.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group